”Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου”

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

”Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλες μονομαχίες και από φυσικής αλλά και από τακτικής πλευράς.  Πολλές στιγμές με συναισθήματα όπως όλα τα ντέρμπι.   Ξέραμε ότι αν δώσουμε χώρο στον Απόλλωνα θα ήταν πιο δύσκολο για εμάς, έχουν ποδοσφαιριστές με πολύ καλή τεχνική και όταν έχουν χώρο μπορούν να παίξουν πολύ καλά.

Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχεδόν εξαιρετικοί, αν θυμάμαι ο Απόλλωνας δεν έκανε ευκαιρία και δε μπόρεσε να μας αντιμετωπίσει στο ρυθμό και πετύχαμε εμείς ένα ωραίο γκολ.

Στους ποδοσφαιριστές είπα στο ημίχρονο ότι δε μπορούμε να κρατήσουμε του αποτέλεσμα διότι στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις στο μυαλό σου να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην τακτική στο Β’ ημίχρονο, ο Απόλλωνας προσπαθούσε να βρει ευκαιρίες αλλά δεν τον αφήσαμε να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις.

Δυστυχώς υπήρχε και ο άνεμος που ήταν εναντίον μας στο Β’ ημίχρονο και μας έκανε τη ζωή δυσκολότερη αλλά είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να σκοτώσουμε το παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε και νομίζω αν πετυγχαίναμε δεύτερο γκολ θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Απόλλωνα να αντιδράσει και να επιστρέψει το παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καθυστερήσεις και ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά.

Σ’ αυτή τη μοναδική ευκαιρία ο Απόλλωνας έβαλε το γκολ και μας ισοφάρισε.

Τελιώνοντας είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν μια μεγάλη χρονιά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, έδειξαν δύναμη, πάθος και θέληση για τη νίκη και αυτό είναι φανταστικό ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *