Και πάλι στις καθυστερήσεις (1-1 με Απόλλωνα)

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική των πλευ-οφφ. Η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Απόλλωνας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση και +2 από την 5η Ομόνοια.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε θέαμα και χωρίς πολλές φάσεις. Οι 2 ομάδες μπήκαν στο γήπεδο προσπαθώντας να πατήσουν καλύτερα στο γήπεδο και να επιβάλει η καθεμιά τον ρυθμό της. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18′ και ήταν για την ομάδα μας, όταν ο Πίτι έκανε το σουτ από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Βάλε ήταν έτοιμος. Στο 22′ ο Σοάρες έδωσε δεξιά στον Αϊρόσα, αυτός βρήκε μέσα στην περιοχή τον Πίτι και πλάσαρε όμορφα τον Βάλε γράφοντας το 0-1. Στο 43′ βγήκε κάθετη μπαλιά για τον Σαρδινέρο αλλά ευτυχώς ο Ρόμο διάβασε την φάση και καθάρισε.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να πιέσει και έχασε 2-3 ευκαιρίες στις αρχές της επανάληψης. Στο 68΄ ο Μαύρου έπιασε τη κεφαλιά αλλά μάζεψε εύκολα ο Βάλε. Στο 72′ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαύρου να χάνει από κοντά το σουτ. Στο 90+3 ο Πίττας με κεφαλιά από πολύ κοντά κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Απόλλωνα. 

Αρχική ενδεκάδα: Ρομό, Αϊρόσα, Φορτούνα, Λαφράνς, Μιτρέα, Νικολάου, Σουάρες, Πίτι (79′ Σαβανέ), Γεωργιάδης (84′ X.Κυριάκου), Μπλάνκο(67′ Σάσσι), Μαύρου.

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Σακέττι, Γκόμες / Πίτι, Λαφράνς, Αϊρόσα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *