”Κερδίσαμε με στρατηγική”

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά τη νίκη με την ΑΕΚ στα τελευταία στάδια του αγώνα για τη 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

”Σε κάθε προπονητή αρέσει να κερδίζει, αλλά το να κερδίσεις έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ είναι ακόμα πιο σημαντικό.  Είναι μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, με τεχνικούς ποδοσφαιριστές, μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τέτοιες ομάδες.

Αν δεν πιέσεις τη σωστή στιγμή, στο σωστό χώρο είναι δύσκολο για εμάς.  Είχαμε τη στρατηγική μας στον αγώνα, είμαι πολύ χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου σήμερα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.  Τους νιώθω γιατί είναι δύσκολο να παίζεις 3 παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα.  

Αν και υπήρχε κούραση, ήταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό και έτσι σκοραράμε το δεύτερο μας γκολ.  η ΑΕΚ στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, είχε χάσει τη συγκέντρωση της και προσπαθήσαμε με τον τρόπο μας να γίνουμε απειλητικοί και καταφέραμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον αντίπαλο και τον προπονητή τους.  Τώρα σκεφτόμαστε την Ομόνοια, σε έναν αγώνα που είναι σε 2 μέρες και έχουμε μόνο 48 ώρες για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές και να πάμε στο Γ.Σ.Π να κάνουμε τη δουλειά μας.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλους που μας υποστήριξαν σήμερα στις κερκίδες και είναι λυπηρό να βλέπω το Τσίρειο με λίγο κόσμο, είναι πιο όμορφο το γήπεδο γεμάτο με κόσμο. Στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο Τσίρειο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *