Κανένας σεβασμός (φώτο)

Είχαμε θίξει και παλαιότερα το θέμα με ένα κείμενο του φίλου Αντρέα Ιωάννου, το πρόβλημα όμως εξακολουθεί να υφίσταται με τους ”αναρμόδιους” να αδιαφορούν εντελώς. (το ενδιαφέρον κείμενο εδώ).

Πρόκειται για το σεβασμό σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ο οποίος είναι μηδενικός.

Ο φίλος μας Μάκης αυτή τη φορά μας απέστειλε ένα κείμενο συνοδευόμενο με κάποιες φωτογραφίες ανθρώπων όπου δεν μπορούσαν στον αγώνα ΑΕΛ – Ερμής να ανέβουν στο πάνω διάζωμα αφού το κάτω ήταν κλειστό με αποτέλεσμα ο κόσμος να βάζει μπροστά την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια, να τους σηκώνει και να τους ανεβάζει τα σκαλιά για να δουν την ΑΕΛ τους.

Δημοσιεύουμε αυτούσιο:

”Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ, την ΚΟΠ και το ΓΣΟ που φροντίζουν το τσίρειο Στάδιο να έχει όλες τις ανέσεις. Εδώ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας να μην μπορεί να ανεβεί στο πάνω διάζωμα λόγω έλλειψης ράμπας. Πριν μερικά λεπτά είχαμε ανεβάσει 2 άλλους συνανθρώπους μας με πιο ελαφρύ τροχοκάθισμα”.

Τα διαβάζεις και πιάνεται η ψυχή σου. Μπράβο σε όσους βοήθησαν αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς κι’ ας η Κύπρος είναι 1000 χρόνια πίσω.  Σεβασμός στον άνθρωπο.

new

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *