EKTAKTO: Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Το σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρίως από τον πρόεδρο της ομάδας.

Τα εγκλήματα και οι ευθύνες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται ο Αντρέας Σοφοκλέους στο τιμόνι της ομάδας μας είναι αμέτρητες. Αν κάτσουμε να τις αναλύσουμε λεπτομερώς όλες, δεν θα μας φτάσουν οι σελίδες. Ευθύνες βαραίνουν βέβαια και εμάς. Που κάθε χρόνο για το καλό της ομάδας προσπαθούσαμε να δούμε τα θετικά και βάζαμε στην άκρη τα δεκάδες αρνητικά που φώναζαν, μπας και δούμε κάτι να αλλάζει με μοναδικό στόχο το καλό του αγαπημένου μας σωματείου!

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ κύριε Σοφοκλέους από τη πρώτη μέρα ίδρυσης της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που αντιμετώπισε το σωματείο μας στο πέρασμα του χρόνου ήταν πάντα ενεργός και περήφανος για τα τρία αυτά ιερά γράμματα! Περπατούσε στο δρόμο και αντιμετώπιζε τους πάντες με δυναμισμό και αξιοπρέπεια γιατί έβλεπε πως η ομάδα του διέφερε από όλες τις υπόλοιπες σε όλους τους τομείς. Αυτό το κατέστρεψες εσύ κ. Σοφοκλέους με τον αθεράπευτο εγωισμό σου και την μισαλλοδοξία σου μέσα στα 9 χρόνια που είσαι στο τιμόνι.

Αλλά η ανοχή της μεγάλης μάζας του κόσμου της Α.Ε.Λ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Αφού αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορείτε να προσφέρετε το παραμικρό στο αγαπημένος μας σωματείο δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεστε εκεί!

Όταν κλείνεις το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση και στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη δεν δυναμώνεις την ομάδα αλλά την αποδυναμώνεις, αφού μοναδικό σας κίνητρο είναι το οικονομικό, τότε τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Την ίδια τακτική ακολουθήσατε και στο παρελθόν όταν η ομάδα διεκδικούσε ξανά το πρωτάθλημα αλλά προτεραιότητα σας ήταν οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παιχτών και όχι η ενδυνάμωση της ομάδας που θα ανέβαζε τις πιθανότητες μας για κατάκτηση του τίτλου.

Επίσης διερωτόμαστε ποια είναι η διοικητική ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όταν ο αντιπρόεδρος φοβάται την επαφή του με τον κόσμο και δεν βρίσκεται ποτέ στην κερκίδα της Α.Ε.Λ ενώ ο πρόεδρος ακόμη και όταν δεν απουσιάζει στο εξωτερικό δεν βρίσκεται στο γήπεδο.

Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα πως όταν το κίνητρο αυτού που διοικεί ΔΕΝ είναι το καλός νοούμενο συμφέρον του σωματείου παρά μόνο το προσωπικό όφελος και κέρδος, όσους προπονητές και να αλλάξεις, όσους παίχτες και να φέρεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο!

Καλούμε τον κόσμο μας να ΞΥΠΝΗΣΕΙ και να αντιμετωπίσει με ΘΑΡΡΟΣ την όλη κατάσταση! Το πρωτάθλημα του 2012 δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δώσει συγχωροχάρτι σε κανένα! Η εικόνα που παρουσιάζει το σωματείο και η ποδοσφαιρική μας ομάδα μετά από την κατάκτηση του τροπαίου είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική. Αντί η συγκεκριμένη κατάκτηση να αποτελέσει την αρχή για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, οι εγκληματικές αποφάσεις, ο ερασιτεχνισμός και ο αντιεπαγγελματισμός της διοίκησης, έφεραν το σωματείο στην σημερινή τραγική κατάσταση. Και ας διατυμπανίζουν κάποιοι πως είμαστε ακόμη εντός στόχων.

Ο κύριος σας στόχος θα έπρεπε να ήταν η συσπείρωση του κόσμου της Α.Ε.Λ γύρω από το ιστορικό μας σωματείο. Εσείς πετύχατε ακριβώς το αντίθετο. Καταφέρατε το πιο παθιασμένο, το πιο πωρωμένο και το πιο πιστό φίλαθλο κοινό της Κύπρου να εγκαταλείψει την ομάδα που αγαπά με όλη του την ψυχή.

Και αν μπορούμε να σας συγχωρέσουμε για όλους τους τίτλους που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τα τελευταία χρόνια, αυτό ΔΕΝ πρόκειται να σας το συγχωρέσουμε ΠΟΤΕ! Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ξεχώριζε πάντοτε για την αξιοπρέπεια του και την μαγκιά του! Εσείς αντί να το εκμεταλλευτείτε αυτό, καταφέρατε να το αλλοιώσετε!

Οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση από όλους! Καλούμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ να μην υποκύψει σε εκβιασμούς και να πιστέψει στην τεράστια δύναμη που έχει για να μας βρει η επόμενη μέρα συσπειρωμένους γύρω από το ιστορικό μας σωματείο.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *