Εξευτελισμός στο Γ.Σ.Π – Ντροπιαστική τεσσάρα

Αν μια λέξη μπορεί να περιγράψει την εμφάνιση της ομάδας μας στο Γ.Σ.Π απέναντι στην Ομόνοια είναι η λέξη ”ΡΕΖΙΛΙ”, πραγματικά δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, ήταν άψυχη, χωρίς διάθεση και όρεξη να παλέψει το παιχνίδι.  Ότι έκανε ήταν τα πρώτα 10 λεπτά που μπήκε ορεξάτη αλλά στη συνέχεια έσκυψε το κεφάλι και παραδόθηκε αμαχητί.

Κρίμα για τον κόσμο που πάλι βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και την στήριξε όπως ζήτησε η διοίκηση αλλά το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει.  Aν κάποιοι αγωνίστηκαν για κάτι σήμερα ήταν ο κόσμος.

Με τέτοιες εμφανίσεις θα χαθεί και ο στόχος για Ευρώπη αλλά και ότι κτίστηκε από την αρχή της χρονιάς με τόσο κόπο.

Η σημερινή ταπεινοτική ήττα φέρνει την Ομόνοια στο -1 από την 4η θέση που έχει μέχρι στιγμής η ομάδα μας.

Αναλυτικά:

H ομάδα μας μπήκε με λίγο περισσότερη διάθεση στον αγώνα από την Ομόνοια, όμως στην πρώτη ουσιαστικά προυπόθεση που έφτιαξε η Ομόνοια για γκολ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κλέιτον στο 14′.  Αυτό έδωσε μια ψυχολογική ώθηση στην αντίπαλη ομάδα που δημιούργησε μέσα στα επόμενα 5 λεπτά 2-3 κλασσικές ευκαιρίες που για καλή μας τύχη ήταν άστοχες.

Μετά το πρώτο γκολ της Ομόνοιας η ομάδα μας έχασε το ρυθμό που είχε το πρώτο δεκάλεπτο, έκανε συνεχόμενα λάθη και έμεινε πίσω σε στάση παρατηρητή όσο η αντίπαλη ομάδα άλλαζε τη μπάλα και επιτίθετο.

Άλλη μια αδράνεια στην άμυνα μας έφερε το 2-0 για την Ομόνοια στο 37′ πάλι με τον Κλέιτον που έμεινε μόνος και αμαρκάριστος μπροστά από την εστία της ομάδας μας.

Στις καθυστερήσεις έχουμε την άποψη πως ο Κατελάρης υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Μέσκα και ως εκτούτου έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Στην επανάληψη κάθε φορά που η Ομόνοια κατέβαινε προς την εστία της ομάδας μας καρδιοκτυπούσαμε, ειλικρινά δεν έχουμε πολλά να γράψουμε, ποδοσφαιριστές άψυχοι, χωρίς όρεξοι και διάθεση να αγωνιστούν.  Η άμυνα μας έβαζε από παντού, το κέντρο ήταν ανύπαρκτο και η επίθεση δεν κατέβηκε ποτέ.

Η ομάδα μας μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά του Σάσσι ενώ ακυρώθηκε γκολ του Αρουαμπαρένα λίγο αργότερα.

Η αρχική ενδεκάδα: Κίττος, Αρουαμπαρένα, Νικολάου, Λαφράνς, Μέσκα (65′ Μπλάνκο), Αϊρόσα, Σάσι, Φορτούνα, Μιτρέα (52′ Σαβανέ), Σοάρες, Γεωργιάδης (46′ Πίτι).

Κάρτες: Αιρόσα (χάνει το επόμενο με Ερμή) /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *