Λεόντων Γνώμες ”Χωρίς ανταλλάγματα”

Η στήλη Λεόντων Γνώμες φιλοξενεί κείμενο του φίλου Χρίστου Π.  Η στήλη “Λεόντων Γνώμες” δίνει βήμα στον κάθε ΑΕΛίστα να πει τη γνώμη του αφιλτράριστα, πάντα όμως με σεβασμό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αδερφέ κράτα το λάβαρο ψηλά, είναι προνόμιο να είσαι ΑΕΛ.  Έχανες 3-0 και στο γήπεδο ακουγόσουν μόνο εσύ.  Η δική μας η ΑΕΛ δεν χάνει ποτέ.  Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία σε χειρότερες περιόδους, θα ξενερώσουμε τώρα;

Δεν γεννηθήκαμε για τα εύκολα, πόσες φορές είπαμε μετά από χαμένους τελικούς πως δε θα ξαναπάμε και την επομένη είμασταν εκεί;

Αδερφέ, σήκωσε το κεφάλι και συνέχισε με ψηλά το μέτωπο, η δική μας ΑΕΛ δεν ηττάται ποτέ.  Συνεχίζουμε δυναμικά και το Μάη θα μας βρει ξανά στους δρόμους.

Συνεχίζουμε πλάι στη Θρησκεία μας και μη ζητάς ανταλάγματα, γι’ αυτό είμαστε διαφορετικοί από τον καθ’ ένα τόσα χρόνια.  Μη κάνεις σε κανένα το χατίρι να σε δει σκυφτό, γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε αυτό το σωματείο που λέγεται ΑΕΛ και η σημαία μας πρέπει να μείνει ψηλά, να παραμείνουμε ενωμένοι.  Δύναμη της ΑΕΛ είναι μόνο ο κόσμος της.

Προς διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές: Ξυπνήστε και πετύχετε τους στόχους σας, μπορείτε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *