Λεόντων Γνώμες “Για το Αποέλ – ΑΕΛ” [23/2/2017]

Διαβάστε στη στήλη “Λεόντων Γνώμες” κείμενο από το φίλο μας Παναγιώτη Κ. αναφορικά με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με το Αποέλ.  Η στήλη “Λεόντων Γνώμες” δίνει βήμα στον κάθε ΑΕΛίστα να πει τη γνώμη του αφιλτράριστα, πάντα όμως με σεβασμό.

Αναλυτικά: 

Δεν ξέρω τι έφταιξε η δεν έφταιξε προχθές, ξέρω μόνο ότι Δευτέρα ημέρα ο κόσμος ήταν εκεί, και έφυγε απογοητευμενος. Δεν είναι ώρα για κλάμα είναι ώρα για συσπείρωση ακολουθούν πολλά ντέρμπι και η φετινή χρονιά πρέπει να οδηγήσει Ευρώπη γιατί χανόμαστε, όσοι ζουν την ΑΕΛ ξέρουν τι λέω.

Το έλεγα από την αρχή τού χρόνου ότι καμία σχέση το 2012 με το 2017 . Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω την διαιτησία άλλωστε μαθημενοι είμαστε, εγώ απλά θα σταθώ στον Παμπο και τον κόσμο που κάνεις από τους δύο δεν θυμίζει το 12 και στέκομαι στον κόσμο που φέτος δεν θυμίζει τίποτα από τον ΑΕΛΙΣΤΑ με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια.

Όσο για τον Παμπο έχει τον απόλυτο σεβασμό μου δεν ξεχνώ τι έκανε το 12, ούτε αμφιβάλω της ικανότητες του, ούτε του ότι φέτος έφτιαξε μια δυνατή ομάδα που ίδιος αδικεί. Ο Παμπος του 12 ήταν τσαμπουκάς, δεν συμβιβαστηκε πότε με την ήττα, ήταν μάγκας δεν έψαχνε πότε δικαιολογίες.   Ο Παμπος του 17 ψάχνει δικαιολογίες, το ρίχνει στο μπάτζετ υποτιμωντας και τους παίχτες του, καλοπιάνει τους αντιπάλους του, άλλο ο σεβασμός και άλλο το γλείψιμο, δεν θα κρίνω τες επιλογές του αυτός είναι ο προπονητής αυτός ξέρει. Αλλά εγώ ήξερα τον Παμπο νικητή και αν έχανε τουλάχιστον πάλευε.

Θα πάω και στον Σοφό τον άνθρωπο που σε έσωσε και σε έβγαλε στο προσκήνιο, λάθη έκανε και θα κάνει αλλά φέτος έκανε αυτό που θέλαμε όλοι έφερε τον προπονητή που μαζί πήραν το πρωτάθλημα, έδωσε τα κλειδιά και πληρώνει, έφερε με βάση μπάτζετ . Από εκεί και πέρα είναι δουλειά του προπονητή.

Για αυτό ας αφήσουμε στην πάντα τα στρατόπεδα και να καταλάβουμε ότι όλες οι δουλειές λειτουργούν με μπάτζετ.

Τελειωντας θα ήθελα πω σε όλους αφήστε τα στρατόπεδα και πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ.

Λεόντων Γνώμες – 23/2/2017 Παναγιώτης Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *