Άσχημη εμφάνιση – Τα απανωτά λάθη έφεραν την ήττα με 3-0

Χωρίς να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, σε έναν αγώνα που έκανε πολλά λάθη, η ομάδα μας έχασε 3-0 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος από το Αποέλ στο Γ.Σ.Π και ως εκ τούτου έπεσε στην 4η θέση.

Υπήρχαν πολλά blackout από πλευράς της ομάδας μας, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά και ενέργειες που στοίχισαν.

Τα δυο γκολ που έφεραν την ήττα προήλθαν από δικά μας λάθη και περισσότερο θα λέγαμε πως ”τα δώσαμε” παρά ότι ”τα δεχθήκαμε”.

Είναι κρίμα για τον κόσμο αυτής της ιδέας που ταξίδεψε Δευτέρα ημέρα στο ΓΣΠ και τραγούδησε για τα ιδανικά της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ με τη ψυχή του.  Είναι κρίμα και καλά κάνουν να το καταλάβουν όλοι και να δείξουν ΣΕΒΑΣΜΟ.

Αναλυτικότερα:

Τα πρώτα λεπτά υπήρξαν αναγνωριστικά στον αγώνα, με την ομάδα μας να έχει καλά πατήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπήρξε μια επιθετική διάθεση στο διάστημα περίπου από το 15-25 για την ομάδα μας.  Με την πάροδο του χρόνου έγιναν κάποια λάθη πίσω στην άμυνα ενώ επιθετικά έγιναν κάποιες προυποθέσεις για γκολ που όμως δεν είχαν θετική κατάληξη.

Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ μετά από λανθασμένη έξοδο του Ρομό στο 34′ έδωσε την ευκαιρία στο Αποέλ να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Με το 1-0 κατευθύνθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έμεινε σε χαμηλά επίπεδα με συνεχόμενα φάουλ κυρίως υπερ του Αποέλ.  Ο Πάμπος προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα ρίχνοντας φρέσκα πόδια στον αγωνιστικό χώρο.  Πέρασε το Γεωργιάδη στα αριστερά και στη συνέχεια τον Σάσσι γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2.

Εκεί που η ομάδα προσπαθούσε να γίνει απειλητική και να πάρει κάτι από το παιχνίδι ήρθε ένα δεύτερο λάθος που χάρισε το δεύτερο γκολ στο Αποέλ, από τον Λαφράνς αυτή τη φορά.

Στις καθυστερήσεις ο Ρομό έπιασε τα πόδια του Ντε Καμάργκο σε τετ-α-τετ και εκεί έγινε το 3-0.

Αρχική ενδεκάδα: Ρομό, Σοάρες, Λαφράνς (81′ Μιτρέα), Φορτούνα, Αιρόσα, Νικολάου, Σαβανέ (70′ Σάσσι), Μπλάνκο (59′ Γεωργιάδης), Πίτι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα

Κάρτες: Βινίσιους, Μερκής / Aιρόσα, Λαφράνς, Πίτι, Ρομό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *