”90 λεπτά φωνή κάθε Κυριακή” – Λεόντων Γνώμες [8/2/2017]

Μέσω της στήλης ”Λεόντων Γνώμες” δημοσιεύουμε κείμενο του φίλου μας Παναγιώτη Κ. για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας μας  με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Παρακάτω αυτούσιο:

Λοιπόν μάγκες τα αστεία τελείωσαν μπαίνουμε στην τελική ευθεία, δεν θέλω να καλέσω κανένα στο γήπεδο την Κυριακή η οποιαδήποτε άλλη Κυριακή.

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ξέρει που που πρέπει να βρίσκεται τες Κυριακές άλλωστε το λέει και το σύνθημα μας … κι’ ήρθα εδώ για να σου πω, πως ΑΕΛάρα Σ’ αγαπώ.

Οι μάγκες ξέρουν, 90 λεπτά φωνή και την Κυριακή και κάθε Κυριακή. Δεν θα ασχοληθώ καν με τούς καναπεδάκηδες η τους καφετζέες ούτε με τους προπονητές της κερκίδας αυτοί να μας παραιτήσουν.

Θα ασχοληθώ με τους μάγκες στα τσιμέντα αυτούς που σε καλοκαίρια και χειμώνες ήταν εκεί και θα είναι εκεί να στηρίζουμε την ΑΕΛ μας γιατί εμείς μείναμε πιστοί στα ιδανικά μας στις ιδέες μας και στην αγάπη μας.

Δεν μας νοιάζει τίποτα παρά η αιώνια ερωμένη μας, δεν έχουμε μάθει στις δικαιολογίες, ούτε στα εύκολα, ζημωθάκαμε στα δύσκολα και πάντα βαδιζαμε ανάποδα και την ιστορία μας την γράψαμε στα τσιμέντα και στις αλάνες.

Καμιά δικαιολογία δεν μας κρατάει μακριά γιατί εμείς έχουμε μπέσα και ιερά τα γράμματα τα 3. Καλώ τον προπονητή τους παίχτες και την Δοιηκηση να σταθεί ασπίδα στην κίτρινη αρμάδα, θέλουμε παίχτες λιοντάρια, ψυχές λιονταρισιες και ενωμένοι θα δώσουμε την μάχη.

Να τους πω επίσης ένα ευχαριστώ που τιμούν το όνομα και την ιστορία του μονού αθλητικού σωματείου της ΚΥΠΡΟΥ.

Λοιπόν μάγκες ραντεβού την Κυριακή στην ανατολική εκεί που ανατέλλει ο ήλιος και βάφει κίτρινη την Λεμεσό.

Καμιά δικαιολογία κανένα κατεστημένο δεν κρατά μακριά τον ΑΕΛΙΣΤΑ. ΜΆΓΚΕΣ ΌΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.
Τίποτα δεν τελειώνει τώρα, όλα τώρα αρχίζουν και τον Μάη θα δούμε που μας πήρε το κίτρινο τρένο.

ΆΕΛ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

Παναγιώτης Κωνσταντίνου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *