Νίκη για τους U21 πάνω στο Αποέλ

Ποδαρικό στην νέα χρονιά με μεγάλη νίκη με 7-6 πάνω στον ΑΠΟΕΛ για τους λέοντες του Αντώνη Αντωνίου σ´ενα συγκλονιστικό παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις, γκολ, χαμένες ευκαιρίες και ανατροπές στο σκορ.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Αιμίλιου Ριαλά στο 1′ και Νικόλα Χαραλάμπους στο 7′. Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 στο 17′ και 21′ όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι λέοντες μας μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 35′ με 3-2 με τον Αιμίλιο Ριαλά και με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο 38′ και 40′ να προηγούνται για πρώτη φορά στο σκορ με 3-4. Ο Νικόλας Χαραλάμπους με 2 προσωπικά γκολ μέσα σ´ένα λεπτό, στο 41´ και 42′ έβαλε ξανά την ομάδα μας μπροστά το σκορ με 5-4 αλλά το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε άμεσα στο 43´ σε 5-5. Από την αρχή φάνηκε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο αφού όλα πήγαιναν στραβά και η ομάδα μας έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη σε αντίθεση  με την αντίπαλη ομάδα να της βγαίνουν σχεδόν όλα όσα έκανε στο παρκέ. Αυτό όμως δεν πτόησε τα λιοντάρια μας που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να προηγηθούν με 6-5 και πάλι με τον Αιμίλιο Ριαλά κάνοντας χατ-τρικ στο 44′ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 6-6, δέκα λεπτά πριν το τέλος. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ένας μονόλογος της ομάδας μας με πολλά χαμένα τετ-α-τετ και κλασσικές ευκαιρίες που δεν έλεγαν να γίνουν γκολ. Ευτύχησε όμως στο 54′ να προηγηθεί με 7-6 με τον Νικόλα Χαραλάμπους σημειώνοντας το τέταρτο του γκολ στον αγώνα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο συναρπαστικό αυτό ματς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές των 2 ομάδων που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, σ´ενα παιχνίδι γεμάτο πάθος, δύναμη αλλά και με ήθος και αθλητοπρέπεια.

Μπράβο λέοντες για την μεγάλη νίκη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *