”…όλα τώρα αρχίζουν” – Λεόντων Γνώμες Π.Κ [9/1/2017]

Μέσω της στήλης “Λεόντων Γνώμες” ο φίλος μας Παναγιώτης Κ.  θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του όπως κάθε φορά σε κόσμια πλαίσια. 

Παρουσιάζουμε αυτούσιο το κείμενο του και στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας:

Στην εποχή του καράολου και των μανιταριών λογικό είναι ότι θα εμφανιστούν και μετά θα ξανά κρυφτούν για να περιμένουν ξανά τες βροχές για να εμφανιστούν.

Άκουσα και διάβασα αρκετά μετά το παιχνίδι πού με έκαναν και γέλασα αλλά ταυτόχρονα να αναρωτηθω αν κάποιοι πάνε καλά.

Χάθηκε απλά ένα παιχνίδι, σε 18 αγωνιστικές έχεις δύο ήττες, έχεις την καλύτερη άμυνα, παίζει ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις είσαι στον στόχο που είναι η Ευρώπη και κάποιοι έχουν το θράσος και μιλούν;

Βγάζουν την γλώσσα τούς περίπατο και λένε τα δικά τους, όχι κύριοι μείνετε στον καναπέ σας, έπαιξα Τέταρτη Σάββατο και ξανά παίζω Τέταρτη για κύπελλο και μετά έχω ξανά ντέρμπι.

Αστε τα σάπια και στηριξτε την ομάδα τώρα πού χρειάζεται. Παμπο και παιχταραδες μου δεν χρειάζεται καμία συγνώμη μας δώσατε πολλά, και όποιος ρίξει μια ματιά στην αθλιότητα τής περσινής χρονιάς θα καταλάβει τι εννοώ. Ένα παιχνίδι ήτανε Λεοντες μου από σήμερα ξεχνάμε και προχωράμε ακόμα τούς βλέπουμε από τα ψηλά.

Πρόεδρε, Παμπο και παιχταραδες προσωπικά σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εγώ και κάποιοι άλλοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ το φκιολι μας κάθε αγωνιστική θα είμαστε εκεί όπως ειμασταν τόσα χρόνια. Θα ήταν παράλειψη μου να αναφέρω την εξαιρετική δουλειά πού έγινε την φετινή μεταγραφική περίοδο κλείσαμε τες μεταγραφές από 2/1.

Όσο για τους καραολους που εμφανίστηκαν καταλαβαίνω την χαρά σας δεν είναι λίγο πράγμα να κερδίζεις το αφεντικό τής πόλης, τον παπά, αυτόν πού τόσα χρόνια προσπαθείς να αντιγράψεις, είναι αλλιώς ρε παιδί να έχεις ιστορία γραμμένη, και αλλιώς να προσπαθείς με ψέμματα και προπαγάνδα να δημιουργησεις ιστορία από τα πολλά ψέμματα γίνεσαι ρεζίλι μόνος σού.

ΑΕΛΙΣΤΑ άσε τα σάπια και στήριξε την ομάδα που τώρα σε χρειάζεται στα καλά όλοι τρέχουν, τίποτα δεν χάθηκε, Τέταρτη έχουμε κύπελλο εναντίον του συμπολίτη Αρη που θα δώσει 110% των δυνάμεων του, η ομάδα σε 6 μέρες παίζει 3 παιχνίδια, πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα αλλά έχουμε μάθει στον πόλεμο τους, άλλωστε μόνο πάνω εμας εφαρμόστηκε και ο κανονισμός των 6 δευτερολεπτων, του πέναλτι.

Για αυτό ΑΕΛΙΣΤΑ έλα στασού ασπίδα στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τίποτε δεν χάθηκε όλα τώρα αρχίζουν.

Παναγιώτης Κ. – Στήλη Λεόντων Γνώμες – Lions-Radio 9/1/2017

apolonistes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *