Όσα είπε ο Πάμπος μετά το διπλό στο ”ΠΑΠ”

Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή όπου η ομάδα μας πήρε το τρίποντο με γκολ του Λαφράνς στο 88′.

Αναλυτικά:

Όπως το περιμέναμε, ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ερμής. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία και όπως σχεδιάσαμε να βγούμε από τα πλάγια. Βγήκαν αρκετές σέντρες αλλά δεν είχαμε την σωστή κίνηση μέσα στην περιοχή. Αφού τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο στο 0-0 ήταν ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι, ανοικτό και οι δυο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν.

Είχε και ο Ερμής ευκαιρίες, είχαμε και εμείς. Παιζόταν 50-50 το παιχνίδι και ευτυχώς τα καταφέραμε με μια στατική φάση να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είμαστε στα ψηλά, δεν λέει τίποτα. Συνεχίζουμε προσγειωμένα”.

Σε ερώτηση για το γκολ στο τέλος είπε: “Δείχει ότι είμαστε μια ομάδα με υπομονή και πειθαρχια. Είναι μια νίκη όπως οι προηγούμενες, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Για το ότι ο κόσμος ονειρεύεται τον τίτλο: “Ο κόσμος δικαιούται να ονειρεύεται και να λέει ότι θέλει.

Δεν αδικούμε κανένα να ονειρεύεται με τους βαθμούς και τις εμφανίσεις που κάνουμε αλλά όλοι πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να μην συγκρίνουν το 2011/12. Είμαστε μια νέα ομάδα με χαμηλό προυπολογισμο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *