Δημοσιογραφική διάσκεψη 24/11/16

Δημοσιογραφική διάσκεψη παράθεσε σήμερα το πρωί ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την σειρά των ντέρμπυ, για τα αγωνιστικά και τι μπορεί να βελτιωθεί. Παρών ήταν και ο Θεόδωρος Αντωνίου, όπως και ο Ελλαδίτης ποδοσφαριστής Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά:

Θεόδωρος Αντωνίου

«Περιμένουμε αρκετό κόσμο, σίγουρα περισσότερο απ’ ότι με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι σημαντικό να έχει τη στήριξη του κόσμου. Τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα».

Πάμπος Χριστοδούλου
«Είναι μια σειρά από ντέρμπι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι από δύο καλές ομάδες και εύχομαι ο καλύτερος και αυτός που θα το θέλει περισσότερο να κερδίσει. Ζητούμε κι εγώ και οι παίκτες μου τον κόσμο στο πλευρό μας. Όσο περισσότερος έρθει θα σπρώξει περισσότερο τους παίκτες. Οι νέοι έχουν τρελαθεί με τον παλμό που δίνει. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε πού βρισκόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι που αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε, θα είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, προτού απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για:

Για το αν θα λέει κάτι το δύο στα δύο: «Δεν λέει κάτι. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, είτε είναι ντέρμπι είτε άλλη ομάδα. Τεστάρεις και τις δυνάμεις σου στα ντέρμπι. Δεν είναι εύκολο να δέσουν 20 νέοι παίκτες. Κάποιοι άργησαν να έρθουν και να μπουν στην ομάδα, όμως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα είναι σε καλύτερο δρόμο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Υπάρχουν 3-4 προβλήματα. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ εκτός από τον Ντόσα και τον Γιώργο είχαμε κι άλλα χτυπήματα που μπορεί να μη θεωρούνται σοβαροί τραυματισμοί, αλλά είναι χτυπήματα μυικά και πρέπει να περιμένουμε. Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ, κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να τους έχω όλους κοντά στην ομάδα. Έχει πρόβλημα ο Λούκας με το χέρι, έγινε ένα πάτημα στο χέρι του Αρουαμπαρένα, θα δούμε».

Για το αν θα μπουν κι άλλοι παίκτες στο ροτέισιον: «Αυτός που δεν έχετε δει ακόμη είναι ο Σάρκι. Υπάρχουν κάποιοι νεαροί που σιγά-σιγά βελτιώνονται. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι όλοι έτοιμοι. Το πιο σημαντικό είναι να είναι στον βαθμό ετοιμότητας που πρέπει όταν η ομάδα τους χρειαστεί. Έχετε δει ότι κάποιοι παίκτες που είναι σε καλό επίπεδο συνεχίζουν. Θέλω να γίνει η ομάδα μια οικογένεια και να μην εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή, αλλά να είναι θέμα συνόλου. Ο Σάρκι είχε έρθει με κάποιο μικροπρόβλημα, έκανε διαφορετική προπόνηση. Βρίσκεται σε καλό στάδιο φυσικής κατάστασης και τακτικής και πλέον είναι θέμα απόφασης δικής μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να πάρει λεπτά συμμετοχής και να ανέβει η ψυχολογία του. Δεν είναι εύκολο να γίνει σε ένα ντέρμπι».

Για τον Μπουένο: «Στην Κύπρο δεν υπάρχει υπομονή. Εμείς ξέρουμε καλύτερα τους ποδοσφαιριστές. Κάποιος που είχε αρκετά παιχνίδια είναι φυσικό να είναι πιο φρέσκος και στη συνέχεια να του έρθει μια κούραση. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, το δείχνει και ήταν θέμα χρόνου να προσαρμοστεί στον νέο τρόπο παιχνιδιού και προπόνησης. Εκεί που ήταν ήταν πολύ διαφορετικά, με λιγότερα τρεξίματα. Είχε και τρεξίματα με τον ΑΠΟΕΛ και το οργανωτικό κομμάτι, μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Υπήρχαν θέσεις στις οποίες ήρθαν παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι και υποχρεωνόμασταν να βάζουμε άλλους παίκτες. Είναι σημαντικό να παίρνεις αποτελέσματα με παίκτες που δεν παίζουν στις θέσεις τους».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ενόψει Ομόνοιας: «Δεν είναι θέμα να υπάρξει κάτι βελτιωμένο. Πρέπει να έχουν ψηλή απόδοση όλοι οι παίκτες. Πρέπει να παρουσιαστούμε όλοι σοβαροί και να θέλουμε περισσότερο τη νίκη»

Γιώργος Γεωργιάδης

«Το πρόσωπο της ομάδας ήταν πολύ καλό, ειδικά στα ντέρμπι. Εύχομαι να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει αρκετούς νέους παίκτες, είναι δύσκολο και για μας και για τον προπονητή να καταλάβει 20 νέους χαρακτήρες. Παιχνίδι με παιχνίδι βγάζουμε καλύτερο πρόσωπο. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί είναι συνεχώς δίπλα μας, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και εύχομαι στη συνέχεια να το δούμε. Με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα και τα αποτελέσματα που παίρνει, εύχομαι να δούμε περισσότερους».

Για τη δική του παρουσία: «Δεν ήμουν 100% έτοιμος. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαι καλύτερα. Προσπαθώ στις προπονήσεις και έχω φτάσει σε καλό επίπεδο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *