Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της – Λευκή ισοπαλία στο “ΠΑΠ”

Δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ η ομάδα μας σήμερα το βράδυ στη Λάρνακα απέναντι στην Ανόρθωση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στη λευκή ισοπαλία 0-0.  Η ομάδα μας έδειξε πως μπορούσε να φύγει με το διπλό αλλά λίγο η αστοχία και οι συγκυρίες δεν της το επέτρεψαν.  Θεωρούμε πως χάθηκαν βαθμοί άδικα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό γιατί έχει δυνατότητες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά ενώ στην συνέχεια η ομάδα μας έδειξε περισσότερη διάθεση να ηγηθεί του παιχνιδιού δημιουργώντας μόλις στο 10′ κλασσική ευκαιρία με τον Γουέλλινγκτον ο οποίος τρια λεπτά αργότερα απώλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Ντόσσα Τζούνιορ.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή αλλά και την υπεροχή στο παιχνίδι και να προσπαθεί να βρει διαδρόμους αν απειλήσει την εστία του Κόπριβετς.  Επιχειρήθηκαν κάποια μακρινά σουτ με Σαβανέ και τον Νικολάου χωρίς ωστόσο να μετατραπούν σε γκολ.

Η Ανόρθωση ανέβηκε λίγο προς τα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου, μετρώντας ολόκληρο το σαρανταπεντάλεπτο ένα απελπιστικό μακρινό σουτ και δυο μπαλιές του Ράγιος στην πλάτη της άμυνας, η μια ολοκληρώθηκε άστοχα και η άλλη τελείωσε χωρίς απειλή μιας και δεν κατάφερε ο αντίπαλος επιτιθέμενος να στοπάρειτη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μας συνέχισε να είναι ελαφρώς καλύτερη και να ψάχνει τρόπους για το γκολ χωρίς όμως επιτυχία.  Δημιούργησε από πλάγια αρκετές προυποθέσεις με μπαλιές όμως χωρίς αποτέλεσμα με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Σόουζα που δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει μπροστά από τα γκολπόστ.

Προς το τέλος του παιχνιδιού έγινε προσπάθεια να πιέσουνε ψηλά όλες οι γραμμές, με τον Σάρκι απο δεξιά στο 88′ να δίνει στον Σαβανέ όμως το τέλειωμα του δεν ήταν όπως θα έπρεπε και ένα λεπτό αργότερα η Ανόρθωση έφυγε στην κόντρα και μπορούσε να κάνει τη ζημιά όμως σωτήρια ο Ντόσσα ανέκοψε.  Άνοιξε λίγο το παιχνίδι και από τις δυο ομάδες όμως ο δείκτης του σκορ παρέμεινε κολλημένος στο 0-0.

Δεν φάνηκε πολύ ο Μέσκα από τον οποίο περίμενε πολλά ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Αρχική ενδεκάδα: Ρομό, Φορτούνα, Τζούνιορ, Σιέλης, Σόουζα, Σαβανέ, Νικολάου (65′ Μπουένο), Μέσκα (82′ Σάρκι), Αϊρόσα, Σοάρες, Ουέλινγκτον (69′ Αρουαμπαρένα).

Κάρτες:Σάντος / Μέσκα, Σαβανέ, Ντόσσα, Σοάρες, Τζούνιορ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *