Δηλώσεις Πάμπου μετά την νίκη-ανατροπή πάνω στον Απόλων [5η αγωνιστική – 24/9/2016]

Διαβάστε ότι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στη δημοσιογαφική διάσκεψη.

Αναλυτικά:

” Καλησπέρα και από μένα, ήταν ένα ντέρμπι το οποίο το περιμέναμε όλη την βδομάδα.  Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή, έμπειρη και καλοδουλεμένη ομάδα.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 και εκεί που είχαμε τις φάσεις και τις ευκαιρίες εμείς να προηγηθούμε δεχθήκαμε το γκολ αλλά στη συνέχεια μπορούσαμε να δεχθούμε και ενα δεύτερο γκολ γιατί εκεί που επιτίθεσαι για να ισοφαρίσεις, ο αντίπαλος μπορεί να σε σκοτώσει με ένα δεύτερο γκολ.

Όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν τη λήξη του ημιχρόνου και θα έλεγα ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά είχαν βγάλει ένα απίστευτο πάθος, μια απίστευτη τακτική και ήταν εκεί που μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι και μετά το 2-1 με μια τελική πάσα για να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ για μην κινδυνέψουμε μέχρι το τέλος.

Για μένα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, αυτό δε λέει τίποτα.  Κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και μετράει πάρα πολύ.  Απ’ εκεί και πέρα έχουμε σήμερα να το γιορτάσουμε και απ’ αύριο σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Ανόρθωση.  

Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες γιατί πραγματικά όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη.  Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτό τον κόσμο που πραγματικά μου θύμιζε κάποιες παλιές εποχές του 2011-2012.  

Απ’ εκεί και πέρα να πω καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην ομάδα του Απόλλωνα γιατί πραγματικά είναι μια πολύ καλή ομάδα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *