Δηλώσεις Πάμπου μετά το διπλό στο Γ.Σ.Ζ [4η αγωνιστική – 19/9/2016]

Τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα έκανε ο προπονητής μας Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε πιο κάτω:

”Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή και καταφέραμε να σκοράρουμε και είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ.  

Δεν υπήρχε η ηρεμία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.  Θα έλεγα ότι κάναμε το χειρότερο μας δεύτερο ημίχρονο από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα.  

Δεν υπήρχε ηρεμία, δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό σε κάποιες περιπτώσεις γιατί θέλαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι.  Μείναμε λίγο πιο πίσω γιατί ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα πίεζε για να ισοφαρίσει και θα ρίσκαρε με κάποιες αλλαγές.  Ήξερα ότι θα βρίσκαμε τους χώρους για μια τελική πάσα για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ.

Εκεί μπροστά δεν ήμασταν μπροστά για να τελειώσουμε το παιχνίδι, η Καρμιώτισσα παρουσιάστηκε πολύ καλή, είχε τις ευκαιρίες της.  Μπορούσε στο τέλος να ισοφαρίσει και θα έλεγα ακόμη μια φορά ότι για μένα κάναμε το χειρότερο μας Β’ ημίχρονο ως ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έδωσε το παρόν το, τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.  Το σημαντικό τους κερδίσαμε σήμερα.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο γιατί έχει μια καλή ομάδα, μια οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι το μέλλον είναι μπροστά του.  Καλή συνέχεια”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *