Δηλώσεις Π.Χριστόδουλου μετά την ισοπαλία με Εθνικό

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Εθνικό:

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχτηκε ακριβώς όπως το περιμέναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι ο Εθνικό θα αμυνόταν και θα έπαιζε με αντεπιθέσεις. Το να έχεις 15 τελικές προσπάθειες και οι 7 από αυτές στον στόχο, είναι από καθαρά ατυχία που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν κινδυνεύσαμε ούτε και μία φορά, γιατί είδαμε πολλές φορές ομάδες που επιτίθοντε να παθαίνουν τη ζημιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πραγματικά έχουνε δώσει πάρα πολλές δυνάμεις. Έχουν αρχίσει να παίζουν ποδόσφαιρο που με ευχαριστεί.

Αν είχαμε περισσότερο πάθος και αποφασιστηκότητα μπροστά στην εστία ίσως να μας βοηθούσε περισσότερο και η τύχη. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι παρόλο που δεν κερδίσαμε στην έδρα μας, ο κόσμος χειροκροτούσε την ομάδα. Αυτό λέει πολλά. Ο κόσμος είναι κοντά και πιστεύω θα είναι. Έρχεται ένα παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε πριν το επόμενο που είναι ντέρμπυ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φεύγει αυτός ο μεγάλος κόσμος χαρούμενος.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *