Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου [27/8/2016]

Στη καθιερωμένη μετά από κάθε αγώνα διάσκεψη τύπου μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας για το ότι έγινε στο Μακάρειο.

Αναλυτικά:

”Καλησπέρα σας, έγινε ένα καλό παιχνίδι και νομίζω έχει γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι κατά διαστήματα.  O κόσμος ευχαριστήθηκε τόσο γκολ όσο και ευκαιρίες.  

Νομίζω  η δική μου ομάδα ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα.  Είχε την κατοχή της μπάλας, πέτυχε δυο γκολ, είχε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσε να σκοράρει.  Αλλά στο Β’ ημίχρονο η Δόξα μπήκε πολύ πιο δυνατά από εμάς.  

Αδικαιολόγητα θα έλεγα καθίσαμε πίσω και η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας και του παιχνιδιού, κατάφερε να μειώσει και με 1-2 φάσεις που δημιούργησε μπορούσε να ισοφαρίσει.   Αυτό που έχω πει και στους παίκτες μου, εκεί που νομίζεις πως όλα έχουν τελειώσει είναι εκεί που μπορεί να πάθεις τη ζημιά αν εφησυχαστής και δεν είσαι σοβαρός.   Όμως στη συνέχεια νομίζω βρήκαμε τα πατήματα και ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ και εκεί ήταν που τελείωσε το παιχνίδι.   

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τους νεους παίκτες που έχουν έρθει, είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι οι παίκτες έδειξαν πάθος και θέληση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι άρχισαν να μπαίνουν σε μια φιλοσοφία νικητή και με κάνει πολύ χαρούμενο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας, φέτος είναι πολύ καλύτερη και έχει το μέλλον μπροστά της.

Εκτός απο τα συγχαρητήρια στους παίκτες και στο επιτελείο θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο που έχει έρθει μέχρι τη Λευκωσία και είμαι σίγουρος ότι και στις καλές και στις άσχημες μας θα είναι δίπλα μας.  Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *