Δηλώσεις Π. Χριστοδούλου για την πρεμιέρα

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας για τον αγώνα με την Αναγέννηση.  

Αναλυτικά όσα είπε:

”Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στο αμυντικό κομμάτι και διεκδικούσε να βρει τις ευκαιρίες να παίξει στην κόντρα για να πετύχει κάποιο γκολ και από στατικές φάσεις.

Νομίζω ότι και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο εμείς κάναμε το παιχνίδι μας αν εξαιρέσω μια – δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεψάμε σχεδόν καθόλου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που επιτίθεται.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλα υπάρχει δυστυχώς στο ποδόσφαιρο και η ατυχία γιατί παίκτες με το εύκολο γκολ που υπάρχουν στην ομάδα δεν κατάφερα να κάνουν κάποιες ευκαιρίες γκολ.  Γιατί είναι πολύ σημαντικό απέναντι σε τέτοιες άμυνες και ομάδες να σκοράρεις για να παίρναμε κεφάλι στο σκορ.   

Αυτό που έδειξαν οι παίκτες μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι υπομονή στο παιχνίδι τους και δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου.  

Θέλω να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια το συνάδελφο Αδάμο, είμαι σίγουρος η Δερύνεια αν συνεχίσει έτσι θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.  Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους παίκτες μου για την όλη προσπάθεια, ευχόμαστε και την άλλη βδομάδα να έχουμε όλα τα παιδιά κοντά μας, όπως ξέρετε μας έλειπαν 4-5 παιδιά.  

Τελειώνοντας θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας όλη αυτή τη χρονιά και να μας βοηθά και στα καλά μας και στα δύσκολα”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *