”Υπάρχουν νεαροί που μπορείς να εμπιστευτείς στο μέλλον”

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του Διονύση Διονυσίου που ήταν ο υπεύθυνος στον πάγκο της ομάδας μας έλεω απουσίας του Πάμπου.

Αναλυτικά:

”Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου οι οποίοι κέρδισαν τον αγώνα.

Το ευχάριστω για την ΑΕΛ είναι ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που μπορεί να εμπιστευτεί ο προπονητής για το μέλλον.  Αυτά τα παιδιά προπονούνται εδώ και αρκετό καιρό με την πρώτη ομάδα, χρειάζονται  τις ευκαιρίες τους.

Έτσι τους δίνεται η ευκαιρία, την πιάνουν και προχωρούν.  Όσο αφορά το παιχνίδι θα συμφωνήσω με τον φίλο Απόστολο ότι η Πάφος το Α’ ημίχρονο ήταν καλύτερη, όμως ο τερματοφύλακας μας, ο νεαρός Άγγελος απέκρουσε πολύ καλές ευκαιρίες της Πάφου.  Στο Β’ ημίχρονο, ισορροπήσαμε τον αγώνα, το ποδόσφαιρο έτσι έχει.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση του φίλου Απόστολου και σας λέω ειλικρινά, προπονητές οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν την ομάδα η ψυχολογία τους δεν είναι και τόσο καλή.  Του εύχομαι, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Κύπρο, το λέω και το εννοώ, τον γνωρίζω και προσωπικά, να πραγματοποιήσει τους στόχους του.  Καλή συνέχεια στο φίλο μου Απόστολο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *