Με παθιασμένους νεαρούς πήρε το τρίποντο απέναντι στην Πάφο

Με πολλούς νεαρούς αγωνίστηκε η ΑΕΛ μας απέναντι στην Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο σήμερα το απόγευμα όπου κατάφερε να τις αποσπάσει το τρίποντο με 0-1.

Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Μέσκα στο 41′ όμως καλές εντυπώσεις άφησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που στο τέλος χάρηκαν τη νίκη αφού προήλθε από συλλογική προσπάθεια κυρίως νεαρών ΑΕΛιστών.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Πάφου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο έφτιαξε πολλές τελικές φάσεις σε αντίθεση με την ομάδα μας που έφτιαξε μόλις 2.

Στα αξιοσημείωτα το κεντρικό δίδυμο της ομάδας μας το οποίο αποτέλεσαν τα αδέρφια Κυριάκου που έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ μας μιας και ο νεαρός Κωνσταντίνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη πρώτη ομάδα (1996) για το νεαρότερο Κωνσταντίνο είναι και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν τόσο ο Μαύρου που αγωνίστηκε όλο το ενενηντάλεπτο αλλά και ο Ευάγγελος Γεωργίου που κατέβασε τα ρολά στερώντας της αντίπαλης ομάδας το γκολ.

*Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας πήρε και το έπαθλο της πρωτιάς των 50.000 ευρώ. 

Aρχική ενδεκάδα: Γεωργίου, Κουταντέρ (67΄ Φράγκος), Σταύρου, Μέσκα (57΄ Στ.Παντελή), Μαύρου, Ελευθερίου, Στεπάνοβιτς, Α.Κυριάκου, Κ.Κυριάκου, Βασιλείου, Νεοφύτου (80΄ Ιωάννου)

Kάρτες: Μαύρου, Α. Κυριάκου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *