Σαφέστατος ο Πάμπος

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέφερε πως μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να είναι πολύ καλή αλλά θα φύγουν μόνο και μόνο γιατί δεν ταιριάζουν στα πλάνα του.  Ήταν αρκετά ευχαριστημένος πάντως από τη σημερινή εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Έγινε ένα καλό παιχνίδι, που  δεν άρμοζε στην προσέλευση οπαδών που είχαμε. Οι ίδιοι οι παίκτες δεν ένιωθαν καλά με αυτή την εικόνα και δεν μπόρεσαν να προσφέρουν θέαμα. Η ομάδα μου μπήκε καλύτερα, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε.

Μετά ο Άρης είχε και αυτός 1-2 ευκαιρίες, φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Ο Άρης δεν θα κινδυνεύσει για τη διαβάθμιση, τον παρακολουθώ όλη τη χρονιά και είναι πολύ καλή ομάδα.

Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση για οικονομικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Θέλω να πω ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για τη ζωντάνια που έδειξαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο ξέροντας το τι γράφεται και τι ακούγεται. Καλή συνέχεια στον Άρη”.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον προγραμματισμό ο Πάμπος ήταν σαφής: 

” Θα παραμείνουν όσοι το αξίζουν και οι υπόλοιποι θα φύγουν αν και έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια και είναι δύσκολο να σπάσουν.  Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για το ύψος του μπάτζετ της ομάδας.  Η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όμως κάποτε τα πλάνα του προπονητή είναι διαφορετικά και κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *