Ήττα στο Δασάκι – Μέτρια εμφάνιση

Την ήττα δέχθηκε η ομάδα μας στο δασάκι σήμερα το απόγευμα από τον Εθνικό Άχνας με 2-0.  Ο Εθνικός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός και δίκαια έφτασε στη νίκη.  Η ομάδα μας ήταν άψυχη και η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με αυτή που μας έχει συνηθίσει μετά την έλευση Πάμπου.

Ισοδύναμο θα λέγαμε ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Εθνικό  Άχνας, έγιναν κάποιες ευκαιρίες από πλευράς της ομάδας μας χωρίς να βρουν όμως στόχο.  Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 40′ κάνοντας το 1-0 και αυτό ήταν το αποτέλεσμα που έκλεισε το πρώτο σαρανταπεντάλπετο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική σε αντίθεση με τον Εθνικό που έφτιαξε κάποιες ευκαιρέις 2 εξ’ αυτών ήταν μάλιστα κλασσικές.

Από τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας ανέκτησε την υπεροχή και είχε την κατοχή της μπάλας.  Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού έπαιζαν αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά φάουλ ενώ η κατοχή της ομάδας μας θα μπορούσε να χαραχτηριστεί ως ανούσια.  Ο Εθνικός διπλασίασε τα τέρματα του στο 83′ κάνοντας το 2-0.

*η ομάδα μας δικαιούτο πέναλτι στο 90+1 από άτσαλο μαρκάρισμα του Αράμπαλ πάνω στον Οχένε.

Αρχική ενδεκάδα: Σκοβρόν, Σιέλης, Κυριάκου, Σοάρες, Ρομπέρ, Κουταντέρ, Οχένε, Σαρδινέρο (46′ Σταύρου), Αγκάνοβιτς, Μεσκά (77′ Φράγκου) και Πιέχ (85′ Nτίνα).

Κάρτες: ΑράμπαλΣιέλης, Πίεχ (χάνει επόμενο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *