Δηλώσεις Π.Χριστοδούλου [10/04/16]

Τις καθιερωμένες δηλώσεις έκανε ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το παιχνίδι με τον Ερμή το οποίο η ομάδα μας νίκησε με 3-1.

Αναλυτικά είπε: “Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γιατί μπορούσαμε στις αρχές του παιχνιδιού να δεχτούμε γκολ και τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι και μετά το γκολ αλλά και μετά το 2ο γκολ ήμασταν πολύ σοβαροί, βρήκαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα παιδιά έδωσαν πολλές δυνάμεις σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήμουνα σίγουρος για την ομάδα του Ερμή ότι θα ανεβεί ψηλά γιατί την παρακολούθησα αρκετές φορές αυτή τη χρονιά. Είναι μια πολύ καλή και γεροδεμένη ομάδα.

Καταφέραμε να δώσουμε λίγα λεπτά συμμετοχής σε 2 νεαρά παιδιά. Τον Φράγκου και τον Γερολέμου. Το σημαντικό δεν είναι να περιμένουμε κάτι φανταστικό από τα παιδιά, αλλά είναι όνειρο ζωής να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Τελειώνοντας,  πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είπαμε στους ανθρώπους του Τσιρείου με όλο τον σεβασμό να ποτίσουν λίγο το χορτάρι γιατί θα βοηθούσε και τις 2 ομάδες με τον αγωνιστικό χώρο και θα κυλούσε και πιο γρήγορα η μπάλα. Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δεν έγινε αυτό, τουλάχιστον να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές. Νομίζω και εύχομαι να είναι ένα ανθρώπινο λάθος.

Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Η φετινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για αυτούς, αλλά οι πιστοί οπαδοί μας θα συνεχίσουν να είναι κοντά μας και φέτος και τη νέα σεζόν θα γίνει μαζική προσέλευση.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *