Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου

Τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο Πάμπος Χριστοδούλου αναφορικά με τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας και την ανατροπή μέσα στο Μακάρειο εις βάρος της Δόξας.

Αναλυτικα:

”Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη στο Α’ ημίχρονο, δίκαια προηγήθηκε και μπορούσε να είχε και δεύτερο και τρίτο γκολ, βάσει των ευκαιριών που βρήκε.  Τα παιδιά όπως ξέρετε είναι δύσκολο να αγωνίζονται σ’ αυτό το Β’ γκρούπ να πιστούν να παίξουν και να αποδώσουν αυτά που μπορούνε και ξέρουνε.  Όπως καταλαμβαίνεται σε κάποια φάση όταν είσαι κάπως αδιάφορος τότε δεν είσαι αυτός που πρέπει να είσαι.  

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως νομίζω πως πατούσαμε καλύτερα, ήμασταν καλύτεροι από τη Δόξα αν και στις αντεπιθέσεις μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι.  Κάναμε εμείς δυο φάσεις-δυο ευκαιρίες, καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη.  Είμαι σίγουρος ότι με αυτά που έχει δείξει η Δόξα δε θα έχει κανένα πρόβλημα όσο αφορά την παραμονή της.  Απ’ εκεί και πέρα εμείς προσπαθούμε να είμαστε και σωσμένοι βαθμολογικά για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κτίσιμο της νέας ομάδας της ΑΕΛ.  Καλή συνέχεια στη Δόξα και στο Λούκα και εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια και για την ομάδα μου, γιατί σε όλα τα παιχνίδια θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε και θα παίζουμε πάντα για τη νίκη”.

 

Ο προπονητής της Δόξας είπε πως έχασαν από μια καλύτερη ομάδα, η ΑΕΛ δεν είναι γι’ αυτό το γκρουπ και είναι σίγουρος πως ο Πάμπος θα φτιάξει μια καλή ομάδα του χρόνου και να πάρει την ΑΕΛ εκεί που αξίζει να είναι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *