Δηλώσεις Π.Χριστοδούλου “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Πάμπου Χριστοδούλου, μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό με 5-2:

“Kαλησπέρα κι’ από μένα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ηταν και το πιο εύκολο για μας μετά την ήττα που δεχτήκαμε από την Ομόνοια γιατί πραγματικά τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούσαν να βρίσκονται στην εξάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μετά μείναμε από δυνάμεις όμως αυτές οι 2-3 μέρες μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια νομίζω ότι χειριστήκαμε πολύ καλά και φρεσκάραμε την ομάδα ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερες δυνάμεις και αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εμένα δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η σοβαρότητα που δείξαμε σαν ομάδα, το πειθαρχημένο παιχνίδι μας γιατί έχω πει ξανά η ομάδα της Άχνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν δεν είσαι σοβαρός θα έχεις προβλήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο γιατί ξέρω είναι μέρες καρναβαλιού όμως αυτοί οι πιστοί οπαδοι μας ήταν δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι και στη συνέχεια και στη νέα σεζόν ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Άχνας και στο προπονητή της. Εμείς τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και στη συνέχεια έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη λευκωσία με τη Δόξα το οποίο για εμένα πρέπει να κερδίσουμε όπως και κάθε παιχνίδι για να ξεκαθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη παραμονή και μαθηματικά για να δούμε τι γίνεται με τη νέα σεζόν και το προγραμματισμό.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *