”Να κάνουμε μια ομάδα να τη χαίρεται ο κόσμος”

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

”Έχει γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ.  Για την ομάδα μου δε φαινόταν ότι θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα βάση της εικόνας του Α’ ημιχρόνου.  Είμαστε η ομάδα που εκτός ότι προηγήθηκε, έχασε αρκετές ευκαιρίες.  Μπορούσε το σκορ στο Α’ ημίχρονο να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα μας, αλλά όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες…. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Στο Β’ ημίχρονο πραγματικά μας έλειψαν οι δυνάμεις και ότι τακτική θέλαμε να ακολουθήσουμε δε μας έβγαινε λόγω κούρασης.  Η Ομόνοια ήταν καλύτερη και εκεί που κάναμε μια λάθος πάσα στην ισοφάριση, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε όσα λάθη δεν κάναμε όλο το παιχνίδι.  

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για εμάς σκοπός είναι η ΑΕΛ να αποφύγει και βαθμολογικά την διαβάθμιση στα παιχνίδια που έρχονται, όσο πιο γρήγορα γίνεται και απ΄εκεί και πέρα υποσχόμαστε στον κόσμο να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα.  Μια ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος τη νεα σεζόν γιατί πραγματικά δεν αξίζει στην ΑΕΛ να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.  

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στάθηκε στο πλάι μας και μας υποστήριξε γιατί ο κόσμος της ΑΕΛ είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και αυτό είμαι σίγουρος θα γίνει και στη συνέχεια και εύχομαι στην Ομόνοια καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για τη νίκη της”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *