Δηλώσεις Πάμπου μετά το διπλό στο ”Αμμόχωστος”

Στη καθιερωμένη διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τη Σαλαμίνα μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχει γίνει ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Οι 2 ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δυστηχώς δεν το επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος. Νομιζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι και είμασταν η ομάδα η οποία μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Με την εξέλιξη του παιχνιδιού εκεί που προηγηθήκαμε και η Σαλαμίνα ανοίχτηκε και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ ήρθε η ισοφάριση. Πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ που πραγματικά το χρειαζόμασταν πάρα πολύ.

Καταρχήν εμείς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε αλλά για να είμαι δίκαιος η ομάδα που με τα όσα έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δικαιούτε να είναι στη πρώτη εξάδα είναι η Σαλαμίνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στου παίχτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλες αυτές τις μέρες που είμαστε μαζί και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ΑΕΛ ο οποίος πραγματικά σιγά σιγά άρχισε να μαζευεται, που έχω πει πολλές φορές ότι είναι η μεγάλη δύναμη μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα γιατί πραγματικά όλοι οι ανθρώποι σε αυτή την ομαδα αυτή τη σεζόν που την έχω παρακολουθήσει και τώρα που είμαι προπονητής και πριν που ήμουν στην Εθνική, γίνεται μια πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά και του δίνω τα συγχαρητήρια μου.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *