Παπούα Νέα Γουινέα – Όλος ο πλανήτης είναι ΑΕΛ

Κοπέλα στην Παπουα Νεα Γουινέα φορώντας καπέλο ΑΕΛ και δείχνοντας ένα μεγάλο ΑΕΛίστικο αυτοκόλλητο στον τοίχο.
Κοπέλα στην Παπουα Νεα Γουινέα φορώντας καπέλο ΑΕΛ και δείχνοντας ένα μεγάλο ΑΕΛίστικο αυτοκόλλητο στον τοίχο.
Το κοντέινερ που βλέπεται ξεκίνησε από την Παπούα Νεα Γουινέα για να ταξιδέψει μέχρι το Dubai.  Την διακόσμηση ανάλαβε ο Λέοντας Αντρέας καθως και το φόρτωμα του. Όπως μας είπε ο ίδιος: ''Η φωτο με το container εναι στην Παπουα Νεα Γουινεα και φορτωσα το ​container για Dubai''
Το κοντέινερ που βλέπεται ξεκίνησε από την Παπούα Νεα Γουινέα για να ταξιδέψει μέχρι το Dubai. Την διακόσμηση ανάλαβε ο Λέοντας Αντρέας καθως και το φόρτωμα του. Όπως μας είπε ο ίδιος: ”Η φωτο με το container εναι στην Παπουα Νεα Γουινεα και φορτωσα το ​container για Dubai”

 

Στείλτε και εσείς στη στήλη ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ τη φωτογραφία σας στο admin@lions-radio.com(όλες οι χώρες ανανεώνονται συνεχώς και οι φωτογραφίες προστίθενται άμεσα)

LIKE OUR NEW FACEBOOK PAGE
FOLLOW US ON TWITTER
Δείτε τη στήλη Όλος ο πλανήτης είναι ΑΕΛ, με φωτογραφίες απ’ όλες τις χώρες πατώντας εδώ.

Περί δικαιωμάτων: Παρακαλούνται διάφορα groups ή σελίδες να μην παραβιάζουν τα δικαιώματα των αναγνωστών του lions-radio.com και να μην παίρνουν τις φωτογραφίες τους αναδημοσιεύοντας τες χωρίς την άδεια ή έγκριση τους γιατί δεν φέρομε καμία ευθύνη για τυχών παρεξηγήσεις ή και παραβιάσεις δικαιωμάτων.  Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο lions-radio.com αποστέλλονται από τους ιδιοκτήτες τους με σκοπό την δημοσίευση.  Παρακαλούμε να σέβεστε πάντα τον μεγάλο ΑΕΛίστα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *