Η δήλωση Πουλλαίδη που προσέβαλε τον Πάμπο

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαΐδη ο οποίος είπε για τον προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου ότι είχε επαφές εκτός από την Ανόρθωση και με το Αποέλ. 

«Το λιγότερο έκπληξη, αισθάνθηκε ο κ. Πάμπος Χριστοδούλου, αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πουλαίδη, όπως φυσικά αυτές μεταφέρθηκαν στον Τύπο. Ο Κύπριος προπονητής, θέλει να αναφέρει ότι πράγματι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, πριν εβδομάδες και ενόσω ο ίδιος δεν είχε ομάδα και ήταν ελεύθερος.

«Είναι δε γνωστό, ότι οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, από την εποχή της παρουσίας του Κύπριου τεχνικού στην Ανόρθωση.

Έγινε μια εντελώς γενικόλογη συζήτηση στην οποία ποτέ δεν αναφέρθηκαν ούτε νούμερα και πολύ περισσότερο ότι ειπώθηκε από τον κ. Πάμπο ότι είχε μιλήσει με τον αποελ όπως τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ειπώθηκε.   Ο κ. Χριστοδουλου, είναι τώρα προπονητής της ΑΕΛ και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πορεία της ομάδας του και δεν επιθυμεί να αναφερθεί ξανά στο πιο πάνω θέμα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *