Δηλώσεις Π.Χριστοδούλου “Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου”

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Πάμπου Χριστοδούλου, μετά τη πρώτη του νίκη επί της Δόξας με 4-0:

“Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει φέτος μεγάλες αρετές και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται γιατί την έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και νομίζω αυτό λεέι πολλά και είναι μεγάλη σημασίας η νίκη. Δεν κάναμε κάτι, ήταν μια νίκη οι στόχοι μας ήταν να αποφύγουμε τις όποιες περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σιγά σιγά πιστεύω θα ξεκινήσει να πιστεύει ξανά και να γεμίζουν οι κερκίδες όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ΑΕΛ γιατί πραγματικά η δύναμη της είναι ο κόσμος. Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έχουνε δώσει μέσα σε 2-3 μέρες 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ήμασταν άτυχοι στο παιχνίδι με τον απόλλωνα όμως σήμερα ευτυχήσαμε να πετύχουμε κάποια γκολ εκεί που η δόξα μπορούσε να κάνει το δικό της γκολ, εκεί στην αντεπίθεση βγήκαμε εμείς και βρεθήκαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ με 2-0 και εκεί νομίζω ήταν που πήραμε τα πάνω μας.

Καλή συνέχεια στη Δόξα και στο Λούκα και αυτό που υποσχόμαστε είναι να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και να αποφύγουμε όσο πιο γρήγορα αυτές τις περιπέτειες στις οποίες έμπλεξε η ομάδα.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *