Καθάρισε γρήγορα τη Δόξα – 4-0

Σημαντική νίκη με 4-0 πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στη Δόξα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.  Ήταν καλύτερη από τη αντίπαλο της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από τη Δόξα, μπήκε συγκεντρωμένη και ήταν αποτελεσματική μπροστά στην εστία σκοράροντας 3 γκολ κάνοντας μας να τρίβουμε τα μάτια μας.  Η Δόξα αρκέστηκε στο να αμύνεται μη μπορώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα μας.

To δεύτερο ημίχρονο έπεσαν οι ρυθμοί του αγώνα, η ομάδα μας κρατούσε μπάλα διατηρώντας παράλληλα το υπερ της αποτέλεσμα με σχετική ευκολία αφού η Δόξα δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση.  Σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που έφτιαξε η ομάδα μας ήταν το ίδιο αποτελεσματική αφού βρήκε δίκτυα φτάνοντας το δείκτη του σκορ το 4-0.

Σε γενικές γραμμές  η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, ήταν αποτελεσματική και καθάρισε εύκολα το παιχνίδι δείχνοντας μια σχετική βελτίωση.

Α’ ημίχρονο:

Μόλις στο 7′ λεπτό ο Σαρδινέρο σημείωσε το έβδομο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από εναλλαγή πολλών πασών η μπάλα κατέληξε στον Σαρδινέρο που από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 24′ η Δόξα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά και στην κόντρα ο Πίεχ με αριστοτεχνικό τρόπο κρέμασε τον Χατζηφραγκέσκου διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας μας.

Ο Πιέχ ένα λεπτό αργότερα έδωσε εξαιρετική πάσα στο Σαρδινέρο που πλάσαρε τον Χατζηφραγκέσκου που απόκρουσε, η μπάλα όμως κατέληξε στον Οχένε που με ευκολία την έσπρωξε στα δίκτυα κάνοντας το 3-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Β’ ημίχρονο:

Στην πρώτη της καλή ευκαιρία η ομάδα μας στο 74′ ο Αγκάνοβιτς μετά από όμορφη ντρίμπλα τελείωσε τη φάση με πλασέ σημαδεύοντας το αντίπαλο κάθετο δοκάρι.

Tέσσερα λεπτά αργότερα, στο 78′ ο Φέλτσερ έδωσε στον κατάλληλο χρόνο την ασσίστ στον Μέσκα που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 4-0.

Δυο λεπτά πριν το τέλος ο Στεπάνοβιτς έχασε την ευκαιρία να χρηστεί και αυτός σκόραρ αφού απώλεσε ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Αγκάνοβιτς.

Aρχική ενδεκάδα: Nτεγκρά, Αιρόσα, Ρομπέρ, Σιέλης, Αντράντε, Σοάρες, Κουταντέρ (80′ Στεπάνοβιτς), Οχένε, Σαρδινέρο (63′ Φέλτσερ), Αγκάνοβιτς, Πιεχ (75′ Μέσκα).

Κάρτες: Σιέλης (4η κίτρινη, χάνει το επόμενο), Σοάρες (4η κίτρινη, χάνει το επόμενο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *