Δηλώσεις Μ.Χάβου “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Μάκη Χάβου, μετά την ήττα με 0-2 από την ΕΝΠ:

“Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν εμφανές ότι η αντίπαλη ομάδα θα έρθει να αμυνθεί μαζικά και να προσπαθήσει με κόντρα επιθέσεις ή με μεγάλες μπάλες να μπορέσει να μας κλέψει το παιχνίδι. Εμείς θεωρώ ότι ενώ προσπαθούσαμε να επιτεθούμε φαινόταν ότι είχαμε πρόβλημα στα τελευταία 20 μέτρα γιατί εκεί δεν είναι μόνο το 1 εναντίον 1, πρέπει να έχεις και συνεργασίες στο επιθετικό τρίτο πράγμα που δεν το είχαμε. Πετάξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στο αμυντικό μας κομμάτι θεωρώ ότι χάσαμε πάρα πολλές αμυντικές μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα το γκολ του Παραλιμνίου ήταν ανασταλτικός παράγοντας, παρόλαυτα με το πέναλτι που χάθηκε ίσως να μπορούσε να αλλάξει κάποια πράγματα αλλά με το άμα δεν γίνεται όπως είπαμε δουλειά και δεν παίζει ποδόσφαιρο το άμα.

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας και ο λόγος που την αναλαμβάνω είναι ότι εγώ έβαλα και προπόνησα τους παίχτες, εγώ τους έβαλα να παίξουν αλλά αυτό που αναλαμβάνω περισσότερο είναι ότι δεν μπόρεσα να νικήσω τη νοοτροπία που υπάρχει ακόμα στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο ξεκινάει μόλις κάνεις μια νίκη, τότε εκείνη την ώρα αμέσως ξεκινάει το επόμενο παιχνίδι. Δυστηχώς εμέις δεν το κάναμε. Ίσως δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίχτες και αυτό με βαραίνει εμένα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για το κόσμο γιατί μόλις κάνουμε ένα βήμα μπροστά τον διώχνουμε μόνοι μας και κάνουμε 2 βήματα πίσω. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι τη ανάγκη μέσα από τη ψυχή μου να ζητήσω ειλικρινά ένα συγνώμη.

(Ερώτηση για το τι εννοούσε για την νοοτροπία της ομάδας)

Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η νοοτροπία. Για να αλλάξεις κάποια πράγματα θέλει χρόνο και σειρά, το ποδόσφαιρο ξεκινάει μόλις νικήσεις ένα αντίπαλο. Απο εκείνη την ώρα ξεκινάει το επόμενο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να κάνεις 2 και 3 συνεχόμενες νίκες και αυτό γιατί η ομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το καλοκαίρι είχε προβλήματα, υπάρχει το ψυχολογικό κομμάτι και είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *