Δηλώσεις Μ.Χάβου “Το Αποέλ έπρεπε να τηρήσει το fairplay”

Διαβαστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Μάκη Χάβου, μετά την ήττα με 0-1 από το Αποέλ:

“Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θεωρώ ότι το αποέλ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Εφραίμ, όμως μετά το 20λεπτο  σε οργανωμένη επίθεση δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Ότι προσπάθησε να κάνει το αποέλ ήταν απο το κλέψιμο της μπάλας και μας έβρισκε λίγο αδύναμους εκεί στη μετάβαση αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο και πήγαινε για το 0-0. Ήταν σημαντικό ότι στις τελευταίες 10 μέρες έχουμε δώσει 4 παιχνίδια και το αποέλ δεν είχε παιχνίδι κυπέλλου τη Τετάρτη όπως εμείς. Από εκεί και πέρα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε τον Πιέχ που για μας έδειξε τη κλάση του στον αγώνα με την Αεκ.

Είχαμε το τραυματισμό του Σαρδινέρο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κι όταν 2 από τα όπλα σου είναι εκτός είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φάσεις. Παρόλαυτα θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγαινε για την ισοπαλία που θα ήταν το πιο δίκαιο και δυστυχώς σε μια φάση που οπως εμείς τηρήσαμε το fair play στο πρώτο ημίχρονο έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο το Αποέλ βλέπωντας τον Ρομπέρ στο έδαφος, είτε ο διαιτητής να σταματούσε τη φάση είτε οι παίχτες την αντιπάλου ομάδας γιατί το χτύπημα ήταν στο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα το γκολ προήλθε από τη μεριά που ήταν πεσμένος ο Ρομπέρ.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά αφού προσπάθησαν, να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, όπως σαν είπα έπρεπε τουλάχιστον να πάρουμε τη ισοπαλία. Να ευχαριστήσω το κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσαν.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *