Προσπάθησε αλλά έχασε με 0-1

Την ήττα με 0-1 δέχθηκε η ομάδα μας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από το Αποέλ.  Η ομάδα μας αν και ήταν καλή δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα και ευελπιστεί στους επόμενους τρεις θεωρητικά ευκολά αγώνες να πάρει αρκετούς βαθμούς για να μη μπει σε περιπέτειες.

Η ομάδα μας το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο πατούσε σαφώς καλύτερα από άλλα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο και είχε αρκετό πάθος στις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.  Η ομάδα του Αποέλ προσπαθούσε με οργανωμένες επιθέσεις να βγει μπροστά όμως στα μετόπισθεν έβρισκε μιαν ΑΕΛ οργανωμένη που έκλεινε καλά τους χώρους. Επιθετικά προσπαθούσαμε να βγούμε στην κόντρα, δημιουργώντας κάποια ρήγματα χωρίς αποτέλεσμα.

Στα αρχικά στάδια της επανάληψης η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από αδράνεια στην άμυνα ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει κια να δημιουργήσει κάποιες προυποθέσεις.  Η ώρα περνούσε με την ομάδα μας να προσπαθεί και να πιέζει αρκετά στα τελευταία στάδια του αγώνα χωρίς αποτέλεσμα έτσι ο αγώνας να τελειώνει εις βάρος μας.

Στο τέλος υπήρξαν κάποιες έντονες λογομαχίες στο γήπεδο αλλά και στη φισούνα.

A’ ημίχρονο:

Πρώτη μεγάλη φάση για την ομάδα μας στο 7′, μετά την όμορφη ενέργεια του Αγκάνοβιτς από αριστερά έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σαρδινέρο όμως ο δεύτερος έκανε πολύ κακό κοντρόλ με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Στο 15′ ο Ντεβινσέντι έμεινε εντελώς μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας μας και μετά από σέντρα είχε την ευχέρεια να σκοράρει όμως ευτυχώς αν και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα έξω.

Εξαιρετική επέμβαση πραγματοποίησε ο Ματίας Ντεγκρά λέγοντας όχι στον Εφραίμ στο 28′ που έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας και σούταρε όμως ο Αργεντίνος έπεσε όμορφα και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Β’ ημίχρονο:

Mόλις πέντε περίπου λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με σουτ του Μοράις μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ντεγκρά.  Η φάση θα έπρεπε να σταματούσε πρωτού φτάσουν στν περιοχή οι παίκτες του Αποέλ μιας και ο Γιαννιώτας κτύπησε με τον αγκώνα του τον Ρομπέρ στο κεφάλι, ο διαιτητής δεν σταμάτησε τον αγώνα με αποτέλεσμα το Αποέλ να ανοίξει το σκορ.

Ο γνωστός Αποελίστας διαιτητής που συμμετείχε στον αγώνα ως βοηθητικός γραμμών τα έκανε μαντάρα στο 60′, σε χέρι εκτός περιοχής του Κουταντέρ είπε στον διαιτητή πως ήταν πέναλτι.  Ευτυχώς άλλαξε την άποψη του ο διαιτητής γιατί θα επρόκειτο για τραγική απόφαση από ένα γνωστό Αποελίστα που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο να δείχνει ότι θέλει για να ευνοήσει την ομάδα του.

Στο 66′ ο Κουταντέρ έδωσε λάθος πάσα στον Σιέλη με αποτέλεσμα να κλέψει ο Εφραίμ και να βρεθεί φάτσα με τον Ντεγκρά που έκανε ένα πολύ άσχημο πλασέ που πέρασε έξω.

Στην τελευταία φάση του αγώνα υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες δε φάνηκε να υπάρχει κάτι για την ομάδα μας.  Σε αντίθεση με τους αντιπάλους που κάθε δευτερόλεπτο διαμαρτύρονταν για να ευνοηθούν εδώ, εμείς μάθαμε να λέμε αλήθειες.

Αρχική ενδεκάδα: Nτεγκρά, Αιρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες (83′ Μαύρου), Κουταντέρ, Οχένε, Μεσκά (71′ Σταύρου), Αγκάνοβιτς, Σαρδινέρο (47′ Φέλτσερ).

Κάρτες: Σιέλης, Αιρόσα, Κουταντέρ/ Mερκής, Μπάρντο, Σέρτζιο, Γιαννιώτας, Ντεβινσέντι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *