Δηλώσεις Χάβου μετά τη νίκη στο Γ.Σ.Ζ [16/1/2016]

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα μίλησε ο Μ. Χάβος μετά τη νίκη πάνω στην ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρνακας για το καθαρό και αθλητικό της παιχνίδι.  Να πω συγχαρητήρια στον προπονητή της και πάλι γιατί έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα η οποία παίζει σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο και αυτό μερικές φορές κρύβει παγίδες.  

Απ’ εκεί και πέρα μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ.  Θέλαμε να δουλέψουμε τη κόντρα επίθεση με τους γρήγορους πλαινούς που έχουμε και με την έλευση του Πίεχ που μας βοήθησε πολύ σαν φορ.  Πετύχαμε το γρήγορο γκολ, μας βοήθησε πάρα πολύ και η αποβολή.

Κρατήσαμε τη μπάλα, δεν χάσαμε μέτρα στο γήπεδο, λογικό ήταν αφού έπαιζε με 10 παίκτες η ομάδα να προσπαθήσει να μας πίεσει αλλά νομίζω τα παιδιά σήμερα ανταποκρίθηκαν σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις φάσεις του παιχνδιού και στην αμυντική οργάνωση και στον transition και σε όλα ήμασταν καλοί.  

Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα στην ΑΕΛ.  Το να φτιάξεις μια καλή ομάδα χρειάζεσαι χρόνο, σε δυο μήνες δε γίνεσαι Μπαρτσελόνα και Ρεαλ.  

Όπως μπορεί να κερδίσεις το ίδιο μπορεί να χάσεις, αλλά ο στόχος είναι η ΑΕΛ να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έρχεται ο κόσμος με χαρά στο γήπεδο όπως έρχεται στην Λάρνακα.  Τη νίκη θέλω να την αφιερώσω σ’ αυτά τα παιδιά που ήρθαν και πάλι να μας βοηθήσουν στην κερκίδα και σε όλο τον κόσμο της Λεμεσού.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *