Δηλώσεις Μ.Χάβου “Πρέπει να σταθούμε όρθιοι”

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας μετά την ισοπαλία απέναντι τη Πάφο:

“Καταρχην να ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ξέραμε πόσο πολύ ήθελαν οι παίχτες να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να πετάξουμε το πρώτο ημίχρονο τα σκουπίδια γιατί είμασταν πάρα πολύ νευρικοί, πάρα πολύ αγχωμένοι με συνέπεια ούτε κυκλοφοριακές πάσες να έχουμε ούτε σωστή ανάπτυξη να έχουμε από το αμυντικό προς το μεσαίο τρίτο αλλά ούτε και κάναμε φάσεις στη αντίπαλη εστία. Όλα αυτά όμως προέρχονται από τη πίεση, το άγχος και την νευρικότητα που τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι. Ίσως τα πράγματα στο πρώτο ημίχορνο να ήταν διαφορετικά με τη φάση του Φέλτσερ που μπορούσε να μπει γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα γιατί θα έφευγε το άγχος. Αλλά με το αν δεν γίνεται να ζήσουμε στο ποδόσφαιρο πρέπει να ζήσουμε τη πραγματικότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι προσπαθήσαμε στα αποδυτήρια να ηρεμήσουμε τα παιδιά να τους πούμε ότι με υπομονή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπήκαν πολύ καλύτερα στο 2ο ημίχρονο, έγινε και η απόβολή της αντιπάλου ομάδας. Πιέσαμε και από τον άξονα και από τις άκρες, φτάναμε με μεγάλη ευκολία μέσα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου και ειδικά στις άκρες αλλά είναι φανερό εκεί ότι λείπει η ποιότητα στα τελευταία 16 μέτρα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενος που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα το ματς, τα παιδιά προσπάθησαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τους 4 παίχτες από το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε στο πρωτάθλημα να μας βοηθήσουν γιατί πραγματικά η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο να δημιουργήσει καταστάσεις και δεν κλείνετε πίσω. Δυστυχώς δεν έχουμε το παίχτη ή τους παίχτες που θα τελειώσουνε της φάσεις εύκολα στα 16 μέτρα.

Πρέπει να σταθούμε όρθιοι που δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και εγώ ο ίδιος αλλά και ο κόσμος που μας στηρίζει.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *