”Ήρθε νωρίτερα ο Άγιος Βασίλης” [23/12/2015]

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Στο σημερινό παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη πάρα πολλή δουλειά.  Και όταν εννοώ πολύ δουλειά, εννοώ για να μπορεί να βγάζει δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες.  Από εκεί και πέρα, καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.  

Εμείς μπήκαμε φοβισμένα και χάσαμε όλες τις μονομαχίες και όταν σε ένα ντέρμπι δεν κερδίζεις τις μονομαχίες, δε μπορείς να κερδίσεις.  Στο δεύτερο ημίχρονο όμως θεωρώ ότι βγήκαμε καλά στο γήπεδο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και γίναν δυο φάσεις καθοριστικές, οι οποίες θα άλλαζαν σίγουρα όλη τη ροή του παιχνιδιού.  

Εγώ ξέρω ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται την πρωτοχρονιά αλλά ήρθε νωρίτερα φαίνεται και δυστυχώς νόμιζα πάει δώρα μόνο στους μικρούς αλλά πάει δώρα και σε μεγάλους τελικά.  Θα περιμένω και εγώ τη πρωτοχρονιά να μου φέρει κάποιο δώρο τότε.  Να ευχηθώ Καλά χριστούγεννα στην οικογένεια της ΑΕΛ και σ’ όλο τον κόσμο.  Να ζητήσω εγώ ένα συγνώμη από τον κόσμο γιατί σίγουρα σήμερα περίμεναν κάτι καλύτερο από εμάς”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *