Ήττα με πρωταγωνιστή τον Μασιά

Σε έναν αγώνα που την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής, η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα από τον Απόλλωνα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής με 0-2. Μπορεί η φετινή ΑΕΛ να είναι πιο αδύναμη από άλλες ομάδες αλλά δεν αξίζει αυτή την μεταχείριση, καμία ομάδα δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται στην 9η θέση και μόνο +4 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού.

Α΄Ημίχρονο

Στα πρώτα στάδια του αγώνα η ομάδα μας δέχθηκε αρκετή πίεση από την αντίπαλη ομάδα η οποία μάλιστα δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες. Στο 6′ λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά επιθετικά ήταν σχεδόν ακίνδυνη και αδυνατούσε να βγει από τα πλάγια, τα φτερά δε δούλεψαν όπως θα έπρεπε. Πολλές λανθασμένες πάσες.Πρώτη καλή ευκαιρία είναι για τον Απόλλωνα στο 1ο λεπτό, με κεφαλιά του Γκίε, πιάνει ο Σκόβρον χωρίς πρόβλημα.

Νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 4ο λεπτό με το σουτ του Γκιέ στην κίνηση να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκόβρον μετά από μπαλιά που δέχτηκε από τον Πέδρο.

ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα στο 7′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Στογιάνοβιτς γράφει το 0-1.

Εξαιρετική συρτή μπαλιά στο 15′ από τον Ρομπέρ, δυστυχώς ο Κουταντέρ δεν προλαβαίνει να αγγίξει την μπάλα να την στείλει στα δίκτυα.

Μπαλιά του Ελίσιο στο 21ο λεπτό ευτυχώς η προβολή του Στογιάνοβιτς πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλή μπαλιά από τον Αϊρόσα στο 25′, η μπάλα φτάνει στον Σοάρες αλλά το ανάποδο που πιάνει ήταν χαλαρό.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπουλής περνά τον Ατράντε, δοκιμάζει να κρεμάσει τον Σκοβρόν και η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι.

29′ Νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Γκίε, άουτ το σουτ του.

 

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ομάδα προσπάθησε να μπεί πιο δυνατά από το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ήταν ένα νευρικό δεύτερο μέρος. Ο Μάκης Χάβος με αλλαγές προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά και να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την ουσία. Στο 66ο λεπτό ο Μασιάς δεν έδωσε πέναλτυ υπερ της ομάδας μας σε καθαρή παράβαση πάνω στον Σαρδινέρο, όπως επίσης ευθύνη έχει και ο επιπρόσθετος Σκαπούλλης ο οποίος είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Επίσης στο 75΄ ο “κύριος” Μασιάς απέβαλε τον Νιάνγκ ένα λεπτό μετά την είσοδο του, σε ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον Αγγελή ο οποίος δεν ήξερε ποιο σημείο του ποδιού του να κρατήσει.

Η πρώτη ευκαιρία είναι για τον Απόλλωνα στο 53′, με το σουτ του Παπουλή να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκίε έφυγε από τα δεξιά, άδειασε τον Σιέλη, σούταρε αλλά ευτυχώς ο Σκοβρόν απέκρουσε.

Καθαρό πέναλτυ πάνω στον Σαρδινέρο στο 66′. Ο Μασιάς αρνείται να σφυρίξει.

ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα στο 68′. Σε σουτ του Πέδρο, η μπάλα βρίσκει στον Σιέλη αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίκτυα και γίνεται το 0-2.

Ο Μασιάς αποβάλλει τον Νιάνγκ μόλις μπήκε μέσα. ΔΕΝ υπάρχει καμιά επαφή με τον Αγγελή.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 85′ με κεφαλιά του Φέλτσερ, αποκρούει ο Βάλε, στην συνέχεια ο Αντράντε από κοντά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Σουτ του Φέλτσερ από τα αριστερά στο 89′, ο Βάλε απέκρουσε εύκολα.

Αρχική ενδεκάδα: Σκόβρον, Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Ελευθερίου (74′ Νιάνγκ), Κουταντέρ, Οχένε (60′ Μέσκα), Σταύρου (45΄Σταύρου), Σαρδινέρο.

Κίτρινες: Αϊρόσα, Σοάρες – Παπουλής, Σακέττι, Σλάβτσεφ

Κόκκινες: Νιάνγκ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *