Αξιολόγηση ΑΕΛ – Ανόρθωση (14η αγωνιστική) [ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ]

Παρόλο που η ομάδα δεν είχε βαθμολογικό κέρδος κόντρα στην Ανόρθωση, εντούτοις είχε καλή απόδοση (καλύτερη από το ντέρμπι με την Ομόνοια) και δείχνει ότι επιτέλους κάτι αλλάζει. Πάμε λοιπόν στην αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν:

MATIAS_DEGRA-32DEGRA:

Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά ούτε και υπέπεσε σε κάποιο λάθος, άρα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ήσυχη βραδιά για τον Ματίας. Δεν έχει ευθύνη για το γκολ.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

MARCOS_AIROSA-21

AIROSA:

Δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης όμως έδειξε να ανεβαίνει αφού δεν τα πήγε άσχημα ούτε στα αμυντικά αλλά ούτε και στα επιθετικά του καθήκοντα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

MARCO_SOARES-60

SOARES:

Δεν αγωνιζόταν στην φυσική του θέση εντούτοις τα πήγε αρκετά καλά αφού ο αμυντικός μηχανισμός της ομάδας μας δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει και ήταν από τα βασικά γρανάζια αυτού του μηχανισμού.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

PAOLO_ANDRANTE-50

ADRANDE:

Καλή απόδοση σε γενικές γραμμές και από τον Πορτογάλο αν και στη φάση του γκολ δεν πρόλαβε να καλύψει το χώρο από όπου προήλθε το γκολ.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

ROBERT_BERTRAND-03

ROBERT:

Αρκετά καλό παιχνίδι από το Ρομπέρ αφού ούτε αυτός επέτρεψε στους αντιπάλους του να γίνουν επικίνδυνοι ενώ συχνά ανέβαινε ψηλά και βοηθούσε στην ανάπτυξη. Η εμπειρία και η τεχνική του βοηθούν σε μεγάλο βαθμό όταν είναι στη μέρα του.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

GIORGOS_ELEFTHERIOU-27

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ:

Δεν τα πήγε άσχημα ο Ελε, με συνεχή τρεξίματα κάλυψε χώρους και βοήθησε στο να κερδίσουμε τη μάχη του κέντρου ενώ συχνά βρισκόταν και μέσα στις φάσεις.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

 

MATHIEU_COUTADEUR-08

COUTADEUR:

Ο καλύτερος του παιχνιδιού αφού κάθε επιθετική προσπάθεια πέρναγε από τα πόδια του ενώ οι πάσες του ήταν ακριβείας.

ΒΑΘΜΟΣ:

9/10

 

CARLOS_OXENE-94

OHENE:

Κάλυπτε χώρους και πίεχε τους αντιπάλους ενώ ανέβαινε ψηλά όταν η ομάδα επιτεθόταν δίνωντας λύσεις. Καλός στο να κρατά μπάλα, μπορεί όμως και για περισσότερα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

MESKA-17

MESCA:

Επανήλθε μετά από καιρό και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι διεισδυτικός και ταχύς, ότι δηλαδή χρειάζεται κάποιος που αγωνίζεται στα φτερά.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

FRANK_FELTCHER-07

FELTCHER:

Τον θεωρούσα ως τη μεγαλύτερη φετινή πατάτα όμως με την ανόρθωση είδαμε ένας εντελώς διαφορετικό Φέλτσερ. Ετρεχε ασταμάτητα και πίεζε τους αντιπάλους, χωρίς περιττές κινήσεις, αποτελούσε κίνδυνο για τον αντίπαλο.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

ADRIAN_SARDENER-77

SARDINERO:

Για ακόμη ένα παιχνίδι κινητικός και πίεζε παντού με σωστές τοποθετήσεις κατι που φαίνετε από το ‘οτι βρισκόταν σχεδόν σε όλες τις καλές φάσεις που είχαμε στο παιχνίδι. Μοιραίος αφού έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

antoni vasiliou

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:

Η ευχάριστη έκπληξη του παιχνιδιού αφού ο νεαρός από το πουθενά πέρασε στο παιχνίδι και έδειξε απέναντι σε δυνατό αντίπαλο ότι διαθέτει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Κάλυπτε σωστά τους χώρους ενώ κατάφερε να κερδίσει αρκετές μονομαχίες.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

Mame-Niang-20

NIANG:

Αρχίζει να βρίσκει τα πόδια του αφού στα 25 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε κέρδισε αρκετές μπαλίες ενώ μοίραζε όμορφα τη μπάλα στους συμπαίχτες του.

BAΘΜΟΣ:

7/10

 

ANTREAS_STAVROU-10

ΣΤΑΥΡΟΥ:

Αγωνιστηκε ελάχιστα και δεν θα αξιολογηθεί.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

 

havosΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ:

Παρόλο που υπήρχαν απουσίες, ο Χαβός κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να παρουσιάσει μια βελτιωμένη ΑΕΛ με σωστή τακτική που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Κατάφερε επίσης τους ποδοσφαιριστές να έχουν πάθος αλλά και να τρέχουν ασταμάτητα ενώ υπήρχαν συνεχείς αλληλοκαλύψεις. Έριξε στο παιχνίδι ποδοσφαιριστές όπως Μεσκά, Βασιλείου κάτι που του βγήκε. Όλα πλέον δείχνουν ότι η ομάδα μπήκε επιτέλους στο σωστό δρόμο, το μέλλον θα δείξει.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *