Αξιολόγηση ΑΕΛ – Ομόνοια (13η αγωνιστική) [ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ]

Επιτέλους νίκη μετά από πολύ καιρό που θα βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάμε να δούμε την αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν:

MATIAS_DEGRA-32DEGRA:

Είχε μερικές καλές επεμβάσεις, είχε και λίγο την τύχη με το μέρος του σε μερικές φάσεις που η άμυνα κοιμήθηκε. Θύμισε ως ένα βαθμό τον Ντεγκρά που ξέρουμε ελπίζω η νίκη να του δώσει ψυχολογία.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

MARCOS_AIROSA-21

AIROSA:

Βελτιωμένος και αυτός αφού από τη πλευρά του δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ επιθετικά έδωσε βοήθειες. Δεν έφτασε όμως τα επίπεδα που περιμένουμε όλοι.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

VALENTINOS_SIELIS-04

ΣΙΕΛΗΣ:

Καλό παιχνίδι από το Σιέλη που ανέκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων ενώ ξεχώριζε το πάθος του και πάλι. Αχρείαστη η δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

PAOLO_ANDRANTE-50

ADRANDE:

Στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε σε μερικά λάθη τα οποία και παρολίγον να στοιχίσουν. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε τη απόδοση του ειδικά όταν ο αντίπαλος πίεζε για την ισοφάριση.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

ROBERT_BERTRAND-03

ROBERT:

Περισσότερο καλά τα πήγε στο επιθετικό κομμάτι αφού οι βοήθειες που δίνει είναι πολλές. Αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα ούτε και έβγαζε μάτια όμως.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

GIORGOS_ELEFTHERIOU-27

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ:

Είναι εμφανές ότι δεν είναι εξοικειωμένος με τη θέση του αμυντικού μέσου αφού παρόλο που προσπάθησε εντούτοις σε αρκετές φάσεις υπήρχε κενό στο χώρο μεταξύ κέντρου και της περιοχής μας και φυσικά έχει ευθύνη.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

MARCO_SOARES-60

SOARES:

Δεν ξεκίνησε καλά όμως σιγά σιγά βελτιώθηκε. Στο δημιουργικό κομμάτι ήταν καλός όμως αμυντικά φέρει και αυτός ευθύνη για τα κενά που έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να απειλήσουν.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

MATHIEU_COUTADEUR-08

COUTADEUR:

Πολύ καλός ο Γάλλος αφού κατέβαζε μπάλα, μοίραζε πάσες και γενικά το παιχνίδι της ομάδας περνούσε από τα πόδια του. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

CARLOS_OXENE-94

OHENE:

Βελτιωμένος στο παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν μέσα στις φάσεις ενώ είναι καλός στο να κουβαλά μπάλα. Περιμένουμε περισσότερο όμως.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

ADRIAN_SARDENER-77

SARDINERO:

Έτρεχε ασταμάτητα και πίεζε τους αντιπάλους κάτι που έφερε και το πρώτο γκολ. Ήταν μέσα στις φάσεις και γενικά είχε καλή παρουσία.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

ANTREAS_STAVROU-10

ΣΤΑΥΡΟΥ:

Οι καλές εμφανίσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια του έδωσαν φανέλλα βασικού και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

Maic-Sema-09SEMA:

Όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια ο Σεμά ήταν θετικός, η διαφορά με την Ομόνοια όμως στα 35′ που αγωνίστηκε ήταν ότι είχε και πάθος και έτρεχε ασταμάτητα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

FRANK_FELTCHER-07FELTCHER:

Αγωνίστηκε για κανένα 20΄ όταν η ομάδα οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να μην φανεί ιδιαίτερα.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

Arroua-06

ARWUAH:

Αγωνίστηκε ελάχιστα για να αξιολογηθεί.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

havosΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ:

Υπήρξε βελτίωση στο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας με αποτέλεσμα να μπορέσουμε επιτέλους να είμαστε απειλητική. Του βγήκε η απόφαση να αγωνιστεί με γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά κάτι που δυσκόλεψε τους βαρετούς αμυντικούς της ομόνοιας. Αμυντικά υπήρχαν αλληλοκαλύψεις όμως υπήρχε πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και της άμυνας όπου Ελευθερίου με Σοάρες τα βρήκαν σκούρα. Σωστή και η απόφαση να μετατοπίσει τον Σίελη στο κέντρο της άμυνας στη θέση του ντεφορμαρισμένου Σαμπού.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *