Πρώτη νίκη Χάβου – Δηλώσεις προπονητή

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Μάκης Χάβος μετά την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Αναλυτικα:

”Είμαι εδώ και 1 μήνα και 10 μέρες περίπου στην ομάδα και δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο παρελθόν και ούτε πρόκειται να το κάνω.  Είναι σαφέστατο ότι η ομάδα έχει προβλήματα και ένα μεγάλο πρόβλημα ήταν και το ψυχολογικό κομμάτι.  

Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα, με πολλή δουλειά να λύσουμε όλα αυτά τα θέματα που όπως σας είπα ήταν πολλά.  Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο επιλέξαμε να παίξουμε με ένα αμυντικό χαφ και δεν μας βγήκε.  Δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήταν φανερό πως η Ομόνοια ήταν καλύτερη από εμας και μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, για να είμαστε δίκαιοι στο ποδόσφαιρο.  

Γυρνώντας τον Σοάρες σε δεύτερο αμυντικο χαφ, δεν απειληθήκαμε, δεν είχαμε θέματα.  Στο ημίχρονο κάναμε συζήτηση με τους παίκτες, προσπαθήσαμε να τους τονόσουμε τη ψυχολογία γιατί κάνοντας μόνο άμυνα και κλέβοντας μπάλες και να τις διώχνεις δεν έχει καμία σημασία.  Σημασία έχει να πας στην αντεπίθεση και ανάλογα να δράσεις. Δυστυχώς φαινόταν απ’ έξω πως ήμασταν φοβισμένοι και η Ομόνοια ήταν καλύτερη από εμάς.  Στο Β’ μέρος όμως τα παιδιά μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, πήραμε μέτρα.  Προηγηθήκαμε ανέπιστα όμως στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται για όλους μας.  

Μετά κάναμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες, ακόμα και πριν το πέναλτι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε με το Σιέλη.  Μετά την αποβολή του Σιέλη δυσκόλεψαν τα πράγματα.  Καταφέραμε όμως στο τέλος να πάρουμε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη η οποία θα μας δώσει σίγουρα μεγάλη ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.  Εγώ πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΛ γιατί στέκεται πάντα δίπλα και όταν παίζουμε εκτός και όταν δεν είμαστε στα καλά μας, βρίσκοντα στο πλευρό μας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.  

Καλή συνέχεια στο συνάδελφο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *