Δηλώσεις Μ.Χάβου “Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Μάκη Χάβου, μετά το ισόπαλο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

“Φάνηκε σήμερα ότι ήρθαμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς όμως φαινόταν ξεκάθαρα ότι όποια ομάδα θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Με όπλο μας τη καλή αμυντική λειτουργία θεωρώ ότι κλείσαμε καλά τους χώρους και δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο εκτός σε μια φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μια δεύτερη μπάλα και θεωρώ ότι κάνοντας μια καθαρή φάση με τον Οχενέ δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι έγινε το ίδιο σκηνικό όπου και οι 2 ομάδες προσπαθούσαν να επιτεθούν αλλά προσέχανε πάρα πολύ τα νώτα τους και στο τέλος θεωρώ ότι πάλε μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με τη καθαρή ευκαιρία που είχαμε με το Σταύρου.

Σήμερα πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν πάθος, διάθεση και όταν παίζουμε έτσι δεν έχει κανένας να φοβηθεί τίποτα για την ΑΕΛ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο και να του πω οτι όλοι μας που είμαστε κοντά στη ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *