Γεμίζουμε το “Κλουβί” την Πέμπτη η ώρα 20:00

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος η daNoi AEΛ Futsal αγωνίζεται με αντίπαλο την δυνατή και μαχητική ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Αστρομερίτη την Πέμπτη η ώρα 8μμ στο κλειστό Ν. Σολομωνίδης με μοναδικό στόχο την 5η συνεχόμενη νίκη στην έδρα μας αν προστεθεί και η προχθεσινή νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο.

Οι λέοντες του Πάμπου Χαραλάμπους θα τα δώσουν όλα στο παρκέ για να πετύχουν το απόλυτο των νικών σε εντός έδρας αγώνες στο νέο πρωτάθλημα. Μοναδικός απών ο Taoufik Rifki που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τονΕθνικό Λατσιών. Στο αυριανό παιγνίδι την παρουσία τους θα δώσουν και πάλι οι κίτρινες αμαζόνες που δίνουν μια άλλη ομορφιά στο παρκέ.

Καλούνται όσοι έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο διαρκείας να το έχουν στην κατοχή τους για να το παρουσιάσουν στην είσοδο και όσοι δεν το έχουν προμηθευτεί ακόμη θα υπάρχουν διαθέσιμα στις εισόδους προς 10 ευρώ.

Γενική είσοδος – εισφορά 2 ευρώ.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ανακοινωθεί και ο τυχερός που θα κερδίσει 1 δείπνο στο εστιατόριο Prime Grill στην Γερμασόγεια. Ο τυχερος θα είναι αυτός που θα έχει στην κατοχή του την αριθμημένη κάρτα διαρκείας και θα ταυτίζεται με τον τελευταίο τριψήφιο αριθμό της κλήρωσης του Προτο 19/11.

Να πούμε ότι ο τυχερός της κλήρωσης στις 5/11 ήταν η Κωνσταντίνα Χατζοπούλου που κατείχε το τριψήφιο 003 και κέρδισε 2 πλυσίματα αυτοκινήτων από το Πρατήριο Α. Αργυρού (έναντι Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού).

Λέοντες όλοι εκεί να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά που μας αποδεικνύουν καθημερινά τι σημαίνει να αγαπάς και να πονάς την ιδέα που λέγεται ΑΕΛ!

Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να υποστηρίξει την όλη μας προσπάθεια με ένα like στην σελίδα μας στο Facebook ΑΕL FUTSAL και FUTSAEL WEB TV, Subscribe στο YouTube Channel FutsAEL Web Tv και following us στο Twitter AEL FUTSAL, καθώς επίσης κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή (application) της ΑΕL Futsal σε Android, IOS Apple Store και Windows. Η εν λόγω βοήθεια είναι μεγαλύτερη από ότι μπορείτε να φανταστείτε, μιας και σε μελλοντικό στάδιο θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ”διαπραγματευτικό” χαρτί για την συμφωνία με άλλους σπόνσορες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *