Αποκαλυπτικό βίντεο: Πάρτε δείγματα ”Αποελισμού”

Από πίσω, ύπουλα, πάντα χωρίς να πληρώνουν τις ευθύνες που τους αναλογούς για τα λάθη και τις επιπολαιότητες τους.  Με αυτό τον τρόπο έκτισαν μια νοοτροπία στην οποία επιβάλλεται να γίνεται πάντα το δικό τους κι’ αν όχι να δρούν και να φέρονται φασιστικά.   Πίσω από το Αποέλ εκ φύσεως ανώτεροι που μπορεί για ορισμένους να είναι ένα πανό, για εμάς κρύβεται τεράστια μισαλλοδοξία, ρατσισμός και μίσος.  Άνθρωποι, αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τη φύση τους.  Όταν υπάρχουν ανώτεροι, υπάρχουν και κατώτεροι, κι’ αυτοί νομίζουν πως επειδή αυτοπροσδιορίζονται ως ανώτεροι, θα κάνουν ότι θέλουν.

Δυστυχώς όμως, βλέπουμε τεράστια ανοχή όταν πρόκειται για το Αποέλ, είτε το επίσημο, είτε τους οπαδούς του.  Οι οποίοι βλέπουμε να επιδίδονται συχνά σε ρατσιστικά παραληρήματα, σε φασιστικές πρακτικές πάντα με τις πλάτες της διοίκησης που τώρα θυμήθηκε να πει επίσημα πως έχουν στις τάξεις τους ακροδεξιά στοιχεία, με τις πλάτες της αστυνομίας (τα είδαμε με τα μάτια μας 1000 φορές), με τις πλάτες των πολιτικών, υπουργών και άλλων ”ανώτερων εκ φύσεως” αφού κατάντησαν ένα συνάφι.  Όσο για τους δημοσιογράφους, τους τη λέμε συχνά, τώρα θα γράψουμε μόνο ”Έυγε, Ανακαλύψετε την τασιηνόπιττα”.

Το ακόλουθo βίντεο είναι από τον αγώνα Αποελ – ΑΕΛ φούτσαλ που πραγματοποιήθηκε στις 29/10/2015 και ημέρα Πέμπτη.  Βλέπουμε ”έναν εκ φύσεως ανώτερο” να ρίχνει την μπάλα σκόπιμα στο κεφάλι του βοηθού διαιτητή ενώ η μπάλα πήγε στην κερκίδα και έπρεπε να επιστραφεί για να συνεχιστεί ο αγώνας.  Όταν ο βοηθ΄ςο γυρίζει αυτός που ρίχνει την μπάλα κάνει την πάπια.

Δε γίνεται τίποτα, καμία διακοπή, κανένας ζήλος για υγιή αθλητισμό, καμία δικαιοσύνη, καμία ευθιξία.  Μόνο εμείς είδαμε το περιστατικό;

 Όσο αφορά αυτόν που έριξε την μπάλα με πρόθεση στο κεφάλι του βοηθού, τίποτα το σημαντικό, ήταν ο Πρόεδρος του σωματείου Αποέλ αλλά και της φουτσαλικής ομάδας.  Ψιλά γράμματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *