Δηλώσεις Χάβου μετά το 2-2 στο Παραλίμνι [31/10/2015]

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Μάκη Χάβου μετά την ισοπαλία με την ομάδα της ΕΝΠ στο Τάσος Μάρκου.

Αναλυτικά:

”Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και θεωρώ πως αυτό φάνηκε μέχρι το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο όπου παίξαμε ένα ποδόσφαιρο κατοχής, ένα ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία, με κάποιους αυτοματισμούς που τους δουλέψαμε τις λίγες μέρες -ξαναλέω- που είμαι εδώ.  

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 25′ λεπτό, αργότερα η αντίπαλη ομάδα πήρε μέτρα μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε με το δικό της τρόπο παιχνιδιού να γίνει απειλητική, αλλά δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο παιχνίδι.  

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα από εμάς, μπήκαμε σαν κοιμισμένοι και όταν μπαίνεις σαν κοιμισμένος είναι λογικό να φας γκολ.  Αυτό που μου άρεσε ήταν η γρήγορη αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου, που κατάφεραν και ισοφάρισαν και μετά βάλαμε δεύτερο γκολ και καταφέραμε να προηγηθούμε.  Πάλεψαν και έδωσαν τη ψυχή τους και αυτό με ευχαρίστησε.  

Απ’ εκεί και πέρα νομίζω ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο τραυματισμός του Ρομπέρ που μας αποσυντόνισε.  Φάγαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, άλλες φορές θα βάλουμε.  Συμβαίνουν αυτά.  Να ευχηθώ στο φίλο μου καλή συνέχεια και στην ομάδα του Παραλιμνίου”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *