Ντρόπιασαν τη φανέλα της ΑΕΛ!!!

xristakis

Απ’ όπου κι’ αν πιάμε το θέμα τα πράγματα είναι τραγικότατα, τη σημερινή εμφάνιση της ΑΕΛ μέσα στο Γ.Σ.Π μόνο οι λέξεις ρεζιλίκι και αηδία μπορούν να την εκφράσουν και να τη διασαφηνίσουν.  Είναι δύσκολο για κάθε ΑΕΛίστα να βλέπει αυτή την κατάντια, αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται ποδοσφαιρική ΑΕΛ.

Θα ακούσουμε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο πάλι;  Ή πως ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα;  Aνεκτήκαμε ένα σορρό δικαιολογίες και δώσαμε όσο χρόνο γινόταν.  Αν αρέσει σε ορισμένους να βλέπει την ομάδα να διαλύεται όσο σπέρνουν πάρα δόθε παραμύθια και ψέματα του τύπου ” Κάτι αλλάζει στην ΑΕΛ”.

Οι φάσεις του αγώνα τις οποίες παρακολουθήσαμε αναγκαστηκά ως εθελοντές του lions-radio για να ανανεώσουμε την ιστοσελίδα ειδαλλιώς υπο άλλες συνθήκες θα παίρναμε χάπια για ύπνο.

A’ ημιχρόνο:

Την πρώτη της καλή φάση δημιούργησε στο πρώτο λεπτό η ομάδα μας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουταντέρ ο Αιρόσα ψηλότερα απ’ όλους έπιασε μια καλή κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον Βάτερμαν.  Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρδινέρο ήταν σε καλό σημείο και αντί να τελειώσει τη φάση ολιγώρησε και έχασε τη μπάλα.

Στο 14′ λεπτό ο Εφραίμ άνοιξε το σκορ για το Αποέλ με συρτό σουτ, ο Ντεγκρά δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος του Σαμπού και σούταρε από πολύ μακριά διπλασιάζοντας τα τέρματα του Αποέλ κάνοντας το 2-0.

Τεράστιο λάθος από τον Ματίας Ντεγκρά που έδωσε έτοιμο γκολ στον Καβενάτσι ο οποίος έκανε το 3-0 στο 37′.

Β’ ημίχρονο:

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου το Αποέλ με τον Καβενάτσι έκανε το 4-0 μόνος του εντελώς στην περιοχή κατέβασε τη μπάλα και από το μισό μέτρο πλάσαρε τον Ντεγκρά και δύο λεπτά αργότερα ο Αρτυματάς έκανε το 5-0 με κοιμισμένη άμυνα μέσα από την περιοχή.

Τελική φάση έγραψε η ομάδα μας με το Σέμα, με ένα καλό σουτ το οποίο απόκρουσε ο Βάτερμαν, στο 83′.

Στο 90′ το Αποέλ έγραψε το τελικό 6-0.

Αρχική ενδεκάδα: Ντεγκρά, Ρομπέρ (87′ Καραγκούνης), Σέμα, Μέσκα (60′ Φέλτσερ), Αϊρόσα, Σαμπού (60′ Οχένε), Ελευθερίου, Αντράντε, Κουταντέρ, Σοάρες, Σαρντινέρο.

Κάρτες: Ντε Βινσέντι/ Σοάρες, Αιρόσα, Φέλτσερ, Σαρδινέρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *