Γενέθλια με ήττα

ael-aek

Ήττα την ημέρα των γενεθλίων της δέκτηκε η ΑΕΛ από την ΑΕΚ μέσα στο Τσίρειο με 0-1, παραμένοντας έτσι στους 7 βαθμούς μόνο. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ με κόσμο, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει την χαρά στον κόσμο της που πήγε στο γήπεδο. Η ομάδα αν και παρουσιάστηκε βελτιωμένη, αναλόγως, από τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ο οποίος είναι πρώτος. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν έπιασε καλο ρυθμό μέχρι που δέκτηκε και το γκολ, ενώ στο δεύτερο αν και ανέβηκε ο ρυθμός, συνεχίστηκε το πρόβλημα της δυστοκίας που διακατέχει φέτος την ΑΕΛ.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά για την ομάδα μας και ήταν ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι. Η ΑΕΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά η ομάδα μας στεκόταν πολύ καλά. Στην συνέχεια η ΑΕΛ ανέβηκε και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με το δοκάρι και τον Τόνιο να σταματούν τα σουτ των Σέμα και Σοάρες αντίστοιχα. Δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ ήταν αυτή που ευτύχισε να σκοράρει με τον Τομάς.

Εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα μας στο 13ο λεπτό. Ο Σέμα κερδίζει την μπάλα και μπαίνει στην περιοχή, πιάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 17′. Μετά από φάουλ-κομπίνα, ο Κουταντέρ έστρωσε στον Σοάρες ο οποίος έκανε δυνατό σουτ από πολύ μακριά. Ο Τόνιο χρειάστηκε διπλή προσπάθεια να μαζέψει την μπάλα.

ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ στο 26′ με τον Τομάς. Ο Μοντέϊρο βγάζει την σέντρα, ο Τομάς ήταν μόνος στην μικρή περιοχή άγγιξε την μπάλα, ο Σκοβρόν με υπερπροσπάθεια απέκρουσε, αλλά στην επιστροφή της η μπάλα πήγε καταλάθος και πάλι στον Τομάς ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά, προσπάθησε να οργανωθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε. Η δυστοκία συνεχίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε μερικές στιγμές φάνηκε και τυχερή, κυρίως λόγω Σκοβρόν, που δεν δέκτηκε και άλλο τέρμα.

Ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 49′ με τον Αϊρόσα να μπαίνει στην περιοχή, αδειάζει τον Τόνιο, αλλά η πάσα του στον Φέλτσερ δεν φτάνει ποτέ.

Μακρινό σουτ του Σαρδινέρο στο 60′, η μπάλα κτυπά κάπου και φεύγει κόρνερ.

Σέντρα του Αϊρόσα στο 69ο λεπτό, ο Νιάνγκ πιάνει την κεφαλιά αλλά φεύγει πολύ ψηλά.

Δοκάρι για την ΑΕΛ στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Κουταντέρ.

Ανάποδο σουτ στο 72′ και πάλι από τον Κουταντέρ, αλλά η μπάλα δυστυχώς φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρία για την ΑΕΚ να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 77′, με τον Ορντίθ να περνά του πάντες, να μπαίνει στην περιοχή, αλλά ευτυχώς έδιωξε ο Σκοβρόν σε κόρνερ.

Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΛ να ισοφαρίσει, ο Σταύρου έβγαλε τη σέντρα, ο Σαρδινέρο έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Τόνιο.

Ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 90+6 με το σουτ του Κάντε απέκρουσε ο Σκοβρόν

Αρχική ενδεκάδα: Σκόβρον, Φέλτσερ (65′ Νιάνγκ), Κουταντιέρ, Σέμα (78′ Σταύρου), Μέσκα, Αϊρόσα, Σαμπού, Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο.

Κίτρινες: Κουταντερ, Αντράντε, Ελευθερίου, Σταύρου  / Σεράν, Μοντέϊρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *