Δεν βλεπόταν (Ισοπαλία με Πάφο)

koutadercoutadeurpafosAEL

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπρεπε να παρουσιαστεί ανώτερη του αντιπάλου αλλά και βελτιωμένη των προηγούμενων παιχνιδιών, η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς χαρακτήρα και “άνοστη”, κι έτσι το παιχνίδι στο Παφιακό τέλειωσε στο άκαρπο 0-0. Η ΑΕΛ είχε φανερό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, δεν έκανε την κραυγαλέα ευκαιρία, ενώ οι αλλάγες του προπονητή της ομάδας μας δεν βοήθησαν στο να κάνει κάτι καλύτερο η ομάδα μας στη συνέχεια. Ο Σιέλης αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Η φάση που θα συζητηθεί είναι στο 85ο λεπτό, όταν ο Σταύρου ανάτραπηκε από τον Αλαμπί καθώς έβγαινε τετ-α-τετ. Η ομάδα μας πήγε στου 7 βαθμούς.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς και από τις δύο ομάδες. Αυτό αντιλαμβάνεται κάποιος και από τις λίγες φάσεις που έγιναν και από τους 2. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι και έτσι δεν κατάφερε να απειλήσει αρκετά. Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα αχρείαστα φάουλ στο κέντρο τα οποία έφεραν και τις 3 κίτρινες κάρτες.

Προϋποθέσεις ευκαιρίας για την ΑΕΛ στο 9ο λεπτό, μετά από ωραία σέντρα του Σέμα αλλά δεν είναι κανείς στο πρώτο δοκάρι για να βρει την μπάλα.

Καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 21ο λεπτό. Η παράλληλη πάσα του Σαρδινέρο δεν βρήκε τον Νιανγκ, η μπάλα φτάνει στον Σέμα ο οποίος σούταρε άστοχα έξω από την περιοχή.

Πρώτη τελική προσπάθεια για την Πάφο στο 33ο λεπτό αλλά ευτυχώς το σουτ του Νταμάχου έφυγε έξω.

Καλή ευκαιρία για την Πάφο στο 41′ για να σκοράρει. Ο Μουτίνιο σουτάρει, η μπάλα κτυπά στο έδαφος και περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Νταμάχου αποκρούει ο Σκοβρόν.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε και πάλι σε χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο πήγε να ανεβεί ο ρυθμός και η ένταση στα τελευταία λεπτά. Η Πάφος παρολίγον να κάνει την ζημιά αλλά ευτυχώς ο Σκοβρόν ήταν σε καλή θέση και αποσόβησε το τέρμα. Η ομάδα μας ζήτησε πέναλτυ και κόκκινη στο 85′, όταν ο Σταύρου ανατράπηκε από τον Αλαμπί.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο είναι για την Πάφο στο 50′ με το σουτ του Μουτίνιο να αποκρούεται από τον Αντράντε προ της γραμμής.

Καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 54ο λεπτό, όταν ο Σαρδινέρο έπιασε το ανάποδο σουτ αλλά ο Ρόϊν ήταν σε ετοιμότητα.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 77ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Σοάρες η κεφαλιά του Σαμπού περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι και πάει έξω.

Ο Φέλτσερ κάνει τις ντρίμπλες μέσα στην περιοχή, το σουτ του όμως είναι πολύ χαλαρό. Η φάση στο 86′.

Ο Σκοβρόν κάνει την απόκρουσει του αγώνα δύο λεπτά πριν το τέλος. Ο Ναϊγί σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε συμπαίκτη του αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αντιδρά σωστά και διώχνει την μπάλα προ του τέρματος.

 

Αρχική ενδεκάδα: Σκόβρον, Αιρόσα, Σιέλης (41′ Ελευθερίου), Αντράντε, Σαμπού, Σοάρες, Κουταντέρ, Σέμα (75′ Σταύρου), Σαρδινέρο, Φέλτσερ, Νιάνγκ (45′ Μέσκα)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *